Jump to content

CS2 Spirit Coach Hally si S0tf1k rateaza amandoi Stage 2 Cologne Major 2026

Recommended Posts

Posted

Salutare tuturor!

Intr-o decizie mega ambitioasa in urma rezultatelor extrem de impresionante si dominante ale echipei Spirit la ultimele 2-3 turnee sub S0tf1k care initial era Coach la academia Spirit si a fost standin temporar cat timp Hally facea o pauza pentru sanatate, Spirit au anuntat urmatorul lucru:

Atat hally cat si S0tf1k vor lucra impreuna cu rosterul Spirit pentru a-si combina talentele si a maximiza potentialul echipei.

Tot timpul hally le oferea perfect agresivitate, un stil de joc perfect cu donk in frunte cand era necesar de runde puternice de entry/flank/starplay, iar S0tf1k a reusit sa le deblocheze rundele in care stagnau (de obicei cand nu le iesea nimic cateva runde consecutive).

S0tfik a reusit sa deblocheze potentialul lui tn1r si sa il faca mega monstru in rolul lui, a reusit sa le urce calitatea de utility de la 20-30/100 la 60-90/100 intregii echipe (inclusiv lui donk) si sa le implementeze un teamplay extrem de versatil dar si super unit in care sa domine peste Mouz, Falcons si oricine altcineva le-a stat in cale la ultimile 2-3 turnee.

Din pacate, desi planul acesta ambitios a fost anuntat, ambii coach vor rata Stage 2 si Spirit vor juca fara Coach, similar cu MongolZ la Budapest Major 2025.

Din ce se stie, S0tf1k are probleme cu viza Schengen (similar cu situatia lui S1ren, nu se stie daca va rezolva intre timp) iar hally a fost spitalizat de urgenta, nu se stie motivul sau cat de grav e, dar sigur e o problema masiva daca e in spital de urgenta.

Nu stim cat vor dura "problemele", dar speram sa nu ii afecteze pe cei de la Spirit. Cel putin in Stage 2 eu tot am incredere ca vor face un 3-0 lejer (maxim sa aibe meci dificil/periculos daca pica contra G2).

Multumesc pentru atentie! 

• Congrats! 1
  • Love 1
Posted

Nu consider ca este un semnal de alarma pentru cei de la Spirit. Sunt sigur ca aveau pregatita situatia de ceva timp, Hally este genul care pregateste toate situatiile in opinia mea. Stilul celor de la Spirit chiar daca este putin mai ofensiv de cand nu mai este Chopper IGL, este totusi si mai riscant. Sunt curios ce fel de abordare vor alege in legatura cu anumite meciuri mai ales cele din BO1. 
Realistic vorbind si cu Stand-in si fara Hally, Spirit este de departe favorita acestui Stage, Donk de unul singur poate sa bata majoritatea echipelor prezente, mai ales intr-un BO1 sunt sigur ca este mai mult decat capabil. Singurele echipe care consider ca ar putea sa le puna probleme sunt din pacate BB cu care joaca primul meci, acolo sustin ca le-ar pune probleme strict faptul ca Bomble este un IGL mult mai bun si versatil decat ce are Spirit acum in magixx.
Eu unul si cu acest match-up in deschidere si ca un hater spirit, tot ii am pusi la 3-0 si sunt destul de linistit cand vine vorba de acest pick.

• Maximum Rate 1
Posted

@420pai eu oricum am lasat Spirit la 3-0 dar S0tf1k le-a oferit un upgrade masiv la Spirit si daca nu vine niciunul in Stage 3 deja e cam pericol...

Posted

Cei drept Spirit nu a aratat deloc imbatabila, s-a vazut clar diferenta de echipa si absenta coach-ului. Sunt pe aceasi lungime de unda cu tine, consider ca da nu isi vor rezolva situatia in Stage 3 vor fii probleme si vor avea dificultati masive pentru acestia. Avand in vedere ca tot Stage 3 este BO3 daca nu gresesc, acolo nu isi mai pot permite sa scape basma curata cu Donk avand un meci bun si call-uri generice din partea lui Magixx.

• Maximum Rate 1
Posted

@420i mean, contra mibr zici ca a fost deathmatch si pana si contra BetBoom dupa ce au dat drumul la brate au sters cu ei pe jos.

Totusi, in Stage 3 e alta poveste, sunt alte echipe. In Stage 2 sincer cam toti pe care ii vedeam buni sunt absolut varza, poate au avut o zi proasta mai astept pana la verdict.

FUT voiam sa zic ca rup dar avand in vedere meciul cu B8 si cum a ajuns B8 batut de M80 asa rau, nu stiu nici acolo ce sa mai zic. G2 iar prea se chinuie.

Maine contra 9z va fi interesant.

• Like 1