Derby Posted June 5 Posted June 5 Salutare tuturor! Intr-un anunt complet neasteptat (cel putin pentru mine, nu am vazut zvonuri nimic nicaieri) seria de filme Ice Age revine cu un al 6-lea film (daca excluzi filmul doar cu Buck). Acesta va aparea in cinematografe pe 5 Februarie 2027. Momentan, din ce se vede, vor revenii toti actorii de voce principali si va reveni inclusiv Buck in acest film! Asadar, cele 5 personaje cu actorii confirmati sunt urmatoarele: Buck - Simon Pegg (seria Mission Impossible, seria Star Trek, The Boys, Ready Player One, Hot Fuzz, Shaun of the Dead, World's End, Absolutely Anything) Sid - John Leguizamo (John Wick 1 & 2, Die Hard 2, Spawn, Chef, Ride Along, Romeo & Juliet, Zootopia 2, Encanto, American Ultra, The Infiltrator, ER, Kick-Ass 2) Ellie - Queen Latifah (The Equalizer, Scary Movie 3, Hustle si cantareata foarte celebra) Manny/Manfred - Ray Romano (The Irishman, Everybody Loves Raymond, The Big Sick, No Good Deed) Diego - Denis Leary (The Amazing Spider-Man, Demolition Man, No Good Deed, Animal Kingdom, Rescue Me, The Job, Snitch) In momentul in care a fost creat acest topic nu exista un trailer disponibil. Multumesc pentru atentie! 1 1
420 Posted June 6 Posted June 6 Acest topic m-a facut sa zambesc. A fost una din seriile mele preferate de filme cand eram mic, plus nu stiam de faptul ca Buck (personajul meu preferat) are un film doar cu el. Dabea astept cand am timp liber sa il vad pe acesta si sper sa faci inca un topic sau un update la acesta atunci cand va iesii trailer-ul. O sa merg in cinema la premiera 100%.
Derby Posted June 6 Author Posted June 6 @420filmul cu Buck a aparut in 2022 si din pacate are un rating mega mic si a fost foarte criticat. Intr-adevar, stilul de animatie parca nu a fost la fel de calitativ, dar tot mi-a placut tare mult, Buck was always my favorite dar si fiind unbiased a fost un film mult prea criticat. Tin sa mentionez ca studio-ul care facea Ice Age s-a inchis, in caz ca nu stiai. Blue Sky Studios s-a inchis in 2021 si a fost una din cauzele mari pentru care filmul Buck a avut asa soarta. Totusi, amandoi producatorii si creatorii originali, Lori Forte si Patrick Worlock cat si regizorul John Donkin revin cu totii pentru a aduce pe ecrane noul Ice Age sub 20th Century Studios. 1
Recommended Posts