Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare tuturor! 

Un scurt anunt pe azi, dupa 10 ani in care a tras de echipa, KRIMZ paraseste rosterul fnatic.

Motivul nu a fost specificat desi echipa incepuse o tranzitie puternica spre un roster ucrainean iar performantele super slabe de la Budapest 2025 incoace si scaderea in rankinguri au contribuit probabil egal daca nu mai mult la aceasta decizie.

Era la 28 de zile de a depasi recordul lui rain pentru cele mai multe zile petrecute in aceeasi echipa, avand 3511 zile cu fnatic.

Avand 32 de ani, sunt sanse mari ca KRIMZ sa se retraga sau sa devina coach (daca nu incearca inca vreo 2-3 ani ca IGL la orice echipa l-ar mai primi).

fairside-fnatic-krimz-benched-10-years-review.thumb.jpg.7fc9a3684e156edcf0d3e87210b5a439.jpg

A fost o cariera plina de performante atat superbe cat si execrabile.

La Budapest Major 2025 KRIMZ a avut performante superbe, fortand si un 1v5 pentru un overtime in care au asigurat victoria si au evitat eliminarea de la acel Major. In rest, nu prea am vazut mare lucru de la fnatic in ultimii ani, din pacate.

Multumesc pentru atentie!

• Love 2
Posted

Pentru toti fanii care urmareau scena de cs din vremurile de trecut cand Suedia domina complet acest Esport, este o zi trista. Desii daca e sa ma gandesc din roaster-ul original Fnatic, Krimz era cel mai putin "hyped" dintre jucatori, acesta mereu a fost o ancora pentru echipa si a impresionat mereu prin consistenta sa la tier 1. Trist ca usor usor fiecare membru din era de glorie a organizatiei l-a parasit, iar acesta a ramas in ciuda rezultatelor foarte slabe din ultimii ani.
Totusi orice poveste are si un final, asa ca era de asteptat. Probabil va incerca sa mearga pe un proiect intr-un tier mai slab cum si JW inca joaca de atatia ani la echipe mai slabe. Nu vad imposibila o intoarcere a acestui duo din vremurile de aura ale CS-ului. Un jucator cu profilul lui Krimz nu strica niciodata intr-o echipa de tier 2-3 ce are un core de jucatori tineri.

• Love 1
Posted

@420krimz a fost super loial si a tras tare de proiect, dar consider ca si o schimbare poate ajuta.

JW capata o noua viata cu Eyeballers care au aratat super la ultimele turnee de tier 1 (nu am urmarit turneele mai mici) si cred ca stim cu totii ce a facut Jame la Parivision.

Si de ei se spuneau suficiente si au reusit sa "reinvie". Krimz e mai in varsta si poate ca nu mai e asa bun mecanic, dar tot cred ca are sanse mari sa traga de un roster similar cu ceilalti 2 sau sa fie un mini-Karrigan care descopera staruri noi (nu cred ca se compara ca IGL niciodata dar tot ar putea fi un capitan bun).

Guess we will see. M-am bucurat de acel last dance de la Budapest 2025 cu KRIMZ.

• Like 1
Posted

Trebuie mentionat ca JW este in acel proiect de la Eyeballers de mult, pentru o lunga perioada de timp erau o echipa de tier 2-3 fara nicio speranta. Ar fii interesant ca scena din Suedia sa constuiasca un roaster tanar alaturi de Krimz, cei drept sunt pionierii cs-ului acestia si de mult timp nu au mai avut o echipa pe masura. 
In ultimul timp vedem din ce in ce mai multe organizatii de renume ca incerc sa se plece din scena, avand in vedere ca organizatii precum Heroic si Astralis erau zvonite nici acum un an sa se inchida. 

Vreau sa mai adaug faptul ca din ce am auzit in niste discutii de la un streamer de LOL, ce a fost si analist si content creator pentru Fnactic, acestia ar incerca sa vanda absolut toata organizatia, avand ca posibil cumparator o echipa de fotbal din Bundesliga (sau 2 nu mai stiu exact).

• Congrats! 1
Posted

@420uite acestea sunt informatii de care nu aveam habar (cu Fnatic si Bundesliga). Sper sa continue fnatic cu CS-ul, am vazut ca din ce in ce mai multi fotbalisti iau CS-ul in serios si 2 fotbalisti din liga 1 au fost chiar rezerve la echipe mari de CS la ultimele 2-3 turnee.

Stiam ca este o posibiltate mare la Astralis dupa toate controversele si atat la Astralis si Heroic datorita performantelor execrabile. De asemenea, Liquid sta in acelasi pericol.

Envy vor sa revina pe scena CS si am auzit ca si-ar mai dori mai multe organizatii uitate de lume sa revina, atat OG cat si mai unknown. Intotdeauna vor veni si pleca orgs, dar e dureros cand cele mai mari si de prestigiu pleaca. Totusi, este si vina lor (la unele) deoarece ei singuri au sapat mormantul.

Daca FaZe isi da disband, cu totii o sa stim ca managementul execrabil si in bataie de joc a dus la moartea echipei. 

• Love 1
Posted

Pentru mine, pierderea echipei FaZe ar insemna pierderea unei mari parti din iubirea mea pentru scena de CS si pentru joc in sine. A fost prima echipa care m-a facut sa incep sa urmaresc serios ESports-uri in ziua in care au cumparat roaster-ul celor de la Kinguin. Nu stiu cum as reactiona si cat de rapid mi-as revenii din acest soc la modul cel mai seiors. Sunt deja obisnuit atat cu rezultate bune cat si rezultate slabe, pierderea celor mai buni jucatori ai echipei si celor mai importante piese. Nu ma deranjeaza sa ramana asa, macar inca sa existe acolo, chiar daca plecarea lui Karrigan deja reprezinta pierderea unei mari parti ale identitatii echipei FaZe, inca exista o mica speranta ca FaZe Magic o sa existe mereu cat echipa inca sta in picioare.

• Love 1
Posted

@420cred ca FaZe este un pillar atat de esential si important incat daca ar vrea sa lichideze, mai mari sunt sansele sa preia cineva organizatia.

Nu rosterul, organizatia, pentru a pastra legacy-ul. Mi se pare ca e cam imposibil da nu se intample asta. Am mai vazut situatii similare cu niste rostere/echipe etc atat in CS si inafara care nu sunt "stalpi" ca FaZe dar cu istoric bogat, deci mna...