420 Posted June 6 Posted June 6 Salut ! Am revenit cu inca un topic pe aceeasi idee cu cel facut pentru Stage 1, din pacate in acela nu am reusit sa nimeresc cele 5 necesare pentru a primii punctaj. Avand in vedere ca a fost un Stage 1 plin de upset-uri si rezultate complet neasteptate inca din prima runda de meciuri, era de asteptat sa fie foarte greu si majoritatea sa nu reusim sa facem punctele necesare. Diferit fata de primul topic, voi evita sa mai incerc sa dau predict si cum va arata traseul de meciuri din toate zilele, consider ca la cum a decurs Stage-ul precedent este strict o pierdere de timp si de neuroni😅. Asa ca voi lasa strict poza cu Pick-urile mele ce sunt posibile sa se intample toate in anumite cazuri favorabile. Chiar daca si in acest Stage sunt sanse mari de upset-uri, arata putin mai stabil si mai usor de prezis decat cel precedent. Asta in teorie.. Asa arata pick-urile mele pentru acest Stage 2. Sunt curios ce a-ti pus si voi ceilalti posesori de Coin. Momentan in timpul redactarii acestui Topic, cei de la 9z ii cam domina pe cei de la Flyquest si cei de la Astralis pe GL, un inceput promitator, nu ca data trecuta😄.... 1
420 Posted June 6 Author Posted June 6 Revin cu un mic UPDATE ! Deoarece pick-urile cumva inca nu sunt locked, am ales la indemnul lui @Derbysa ii schimb pe cei de la GL cu cei de la 9z, deoarece GL tocmai ce a inchiat half-ul cu Astralis castigand doar o singura runda si aratand oribil, in schimb cei de la 9z au aratat destul de multe idei fresh chiar daca este vorba de Dust2. Clar Flyquest este una din cele mai slabe echipe, dar Dust2 este o harta care la BO1 mi se pare strict arata ce echipa sta mai bine pe psihic si aim. Consideram oricum ca cei de la 9z au o sansa destul de mare de calificare dar nu eram sigur.
Derby Posted June 6 Posted June 6 Oricum Tyloo a castigat contra pain si pain se bat cu flyquest la 0-1 deci oricum o dai esti cooked la pickem... Nici nu stiu ce sa mai spun
420 Posted June 6 Author Posted June 6 E de mentionat pentru cei care nu au fost azi "tapped in" cu toate meciurile si pick-urile, a avut loc un bug in care puteai sa iti schimbi pick-urile pana foarte tarziu. Acestea trebuiau sa se inchida in jur de ora 1:30 la pranz, dar au fost deschise pana la aproximativ ora 7.... Acest lucru ne-a lasat pe majoritatea sa ne schimbam pick-urile in special sa ii scoatem pe cei de la Tyloo pe care majoritatea ii aveam la 0-3. Sper ca toti cei care sunt interesati de aceste pick-uri sa fii fost pe faza si sa fii stiut de acest bug pana in ultimul moment. 1
Derby Posted June 6 Posted June 6 @420bug sau "bug" ca sa mai isi salveze niste oameni macar gold coinul... Poate valve au avut mila de noi 🤣. Am auzit zvonuri ca ar fi lasat extra pentru cei din NA dar nu stiu cat de adevarate sunt. Oricare ar fi adevarul, ma bucur, am putut sa scot Gamerlegion de la 3-1 si Tyloo de la 0-3. Tot stau cu emotii dar macar stiu o treaba. 1
420 Posted June 6 Author Posted June 6 Eu am alta teorie. O sa incep prin a spune ca aceasta cu "pentru NA" nu cred ca ar putea fii valida, avand in vedere ca pentru Major-ul din Austin a trebuit sa stam pana tarziu in noapte in fiecare zi pentru a face pick-urile si s-au inchis la timp. Astfel de bug s-a intamplat si la Budapesta sau la Austin pentru o perioada mult mai scurta de timp, tin minte cum se lauda Jaxi ca a facut el schema sa isi schimbe pick-urile dupa primul meci si tot a facut silver🤣. Teoria mea suna cam asa, avand in vedere ca Major-ul acesta a inregistrat un All-time LOW cand vine vorba de incasare din stickere pentru echipe si pentru Valve in general, consider ca acestia au facut asta strict pentru a ajuta oamenii sa faca un upgrade la coin, pentru a primii acele "tokens" si sa intre si ei in acel "stock market". Poate fii o schema de a convinge mai multi oameni sa fie la curent cu ce se intampla si cum functioneaza acest nou update. Eu unul in continuare nu sunt interesat absolut deloc sa imi pierd timpul sa urmaresc "bursa stickerelor", ma intereseaza doar sa am un Coin care arata mai bine 😝.
Derby Posted June 6 Posted June 6 @420Oricare ar fi adevarul, concluzia este ca din pacate tot echipele au mai mult de suferit cu update-ul asta de 2 lei si sper sa se revina la capsule. Totusi, am fost mult prea consumat de Coin, pickem si asa mai departe ca sa ma pot bucura cum trebuie cu adevarat de unele meciuri care au fost absolut splendide. Eram preocupat de stresul pierderii pickului sau de a critica unele echipe (pe merit masiv btw). De maine ma uit cu mai mult accent pe bucuria de a viziona Majorul si meciuri nebune, deoarece dupa iar imi va lipsi exagerat de mult acest eveniment timp de 6 luni pana la PGL Singapore. Plus, abia astept sa il vad pe FalleN 🥹.
Derby Posted June 7 Posted June 7 Pana acum, dupa primele 2 zile, asa arata rezultatele: Sincer, iara sunt rezultate dezamagitoare. Tyloo prea mult pacaleste existenta lui la Major, M80 cumva ii baga pe B8 la 0-2 care SE BAT CU GAMERLEGION LA 0-2. Absolut incredibil faptul ca G2 s-a chinuit atata mai ales cu Monte. FUT cu B8 a fost foarte strans si placut de vazut, Spirit highlight deathmatch reel contra ambele echipe si G2 se cam chinuie si arata foarte shaky (da, ma repet, e nevoie, nu stiu ce au patit). 9z imi plac mult dar desigur tin cu Spirit. Oricum 9z ii vad in stage 3 lejer dar am nevoie si de pickemuri :))
Recommended Posts