Jump to content

CS2 Monte vs Legacy timeout de 35 de minute si dumau adoarme

Recommended Posts

Posted

Salutare tuturor!

O stire mai funny dar si trista in acelasi timp, dupa ce Monte au castigat ieri pistoalele s-a dat un Tech Pause pentru, sincer, nu stiu ce probleme tehnice la Monte.

Eu am plecat putin de la calculator si am revenit dupa vreo 10 minute si inca era timeout.

Cand au trecut aprox 35 de minute de la runda de pistoale, in sfarsit, meciul a reinceput.

Unu la mana, se vedea clar ca toata lumea se plictisea sau glumea, juca piatra foarfeca hartie sau facea orice ca sa ocupe timpul.

Dumau si-a "conservat energia" intr-un mod mai unic, am putea spune:

fairside-dumau-sleeping-timeout-tech-pause-30-minutes-legacy-monte-review.thumb.jpg.a3aab8dbd3c76db99605b1020d72c0a9.jpg

Bro fell asleep :)) Cu vreo 2-3 minute inainte sa se gate Tech Pause, s-a trezit si se vedea clar pe el ca a dormit pe bune:

fairside-dumau-waking-up-timeout-tech-pause-30-minutes-legacy-monte-review.thumb.jpg.9d6d347821c0c657109ae9a170e2ae88.jpg

Este trist deoarece nevoia unui timeout de 30 de minute mi se pare ceva incredibil. Nu am inteles care a fost problema, dar la un moment dat adminii au venit si i-au si dat telefonul lui afro.

Nu au specificat exact care a fost problema, dar a durat exagerat de mult. In final, echipele erau pregatite sa reinceapa meciul, desi nu mai erau deloc locked in.

Legacy a castigat a doua runda si i-a fortat pe Monte la un half-buy pe care l-au castigat.

Afro s-a enervat foarte tare si a trantit o palma cu toata forta in masa, va las mai jos link la intregul meci dar cu timestamp la acel rage (meciul include si timeoutul daca sunteti curiosi):

Asadar, dupa ce afro care a avut problemele tehnice a trantit una pe birou, ghiciti ce, tot pentru el a mai fost nevoie de inca un tech pause de 5 minute.

Pe scurt, s-au chinuit oamenii aia sa ii rezolve PC-ul si el l-a stricat iara dupa inca 2 runde lovind masa cu palma :)))

Mai multe nu prea sunt de zis decat ca Monte a castigat si a fost ca un upset, multi aveau Legacy inclusiv la 3-0 si acum sunt la 1-2.

Nu stim ce a cauza prima problema tehnica si probabil nu ni se va spune, dar a fost amuzant sa vedem intreaga situatie.

Multumesc pentru atentie!

• Starred 1