Jump to content

CS2 IEM Cologne Major 2026 Stage 3 Pickems

Recommended Posts

Posted

Salutare tuturor!

In urma multor analize impreuna cu @420si alti colegi high-level, am decis sa mergem pe urmatoarea varianta de pick-em:

fairside-iem-cologne-major-2026-stage-3-pickem.thumb.jpg.49940a972c60a7e9c3dd0fe6f4be392f.jpg

ATENTIE! 3-0

Pentru 3-0, indiferent de situatie Vitality in 90% are oponenti usori. Nu ii gaseste pe Spirit, nu ii gaseste pe Navi.

Navi si Spirit sunt absolut 50/50, se bat in primul meci. Castigatorul dintre astea 2 va face 3-0 lejer, puteti pune oricare din cele 2. E gamble oricum ar fi... Poate schimbam Spirit cu Navi desi nu cred, sanse mici.

ATENTIE! 3-1

E clar ca pierzatorul dintre Navi cu Spirit e 3-1. FURIA are sanse sa rupa si sa faca 3-0 ca de obicei, dar mi se pare ca dupa ce trec de B8 au doar competitie mare, adica Spirit Vita Navi. Nu dau de alt meci usor.

Falcons nu face 3-0 niciodata, dar ar trebui sa se califice, on paper. E risky dar doar nu o sa fie BetBoom sau altii in locul lor, nu...? Sper sa nu mi musc limba.

MongolZ la 2-0 da de Vita/Navi/Spirit. E clara situatia. O sa aibe dupa matchupuri usoare la 2-1 maxim la 2-2 indiferent de cum decurg toate, trebuie sa se califice.

FUT e safe pick pentru calificare, nu vad o optiune in care ei sa nu fie in Playoffs. Astea 5 neaparat se califica.

Aurora este un pick risky dar sincer oricare alta optiune e risky. Ori Monte bate pe Aurora si atunci Aurora da choke 0-3, ori Aurora cumva se califica. Sunt mega inconsistenti

Alte optiuni in loc de Aurora:

• Parivision, al doilea pick egal de risky. Pot la fel de bine sa faca pana si 0-3 la ce forme jalnice au cateodata.
  • G2, care a aratat execrabil si era sa piarda cu Monte, care daca pierde cu Aurora are 0-3 lejer

De ce nu restul:

• Legacy au o forma superba, dar o sa aibe meciuri grele. E 50/50 sa prinda echipe gen Vitality, Spirit, FUT, Falcons sau echipele slabe gen Parivision/Monte/B8. E un risc enorm sa ii pui la 3-1, dar exista posibilitatea
  • Mouz, eu consider ca sunt 0 sanse. Au aratat inconsistenti si cu jL, iar acum revine Brollan ca IGL, jL nu mai e si xertioN iar isi schimba rolul deci va fi horror. They should bum out.
  • BetBoom, aceeasi situatie ca si cu Legacy dar sincer consider ca BetBoom au avut si foarte mult noroc, Legacy cred ca i-ar bate in Stage 3 daca se intalnesc.
  • 9z, daca isi mentin dominanta pacalesc un loc in Playoffs. Altfel, pot ajunge pana si la 0-3 lejer si ei. Gamble masiv.
  • Evident cele de la 0-3 nu mai trebuie explicate.
  • Love 1
Posted

Mda noi doi am facut pick-urile la ultimele 2 stage-uri impreuna deci avem la fel, tot ce pot spune dupa aceasta prima zi interesanta este ca.... NAVI m-au dezamagit total. Ma asteptam ca acestia sa vina mult mai pregatiti pentru cei de la spirit avand in vedere ca stiuau ca o sa joace cu ei mai mult ca sigur. 
Ma asteptam clar ca NAVI sa aibe avantajul avand in vedere ca Spirit in continuare nu au coach si Blade este teoretic un zeu al tacticilor. Nu s-a vazut deloc acest fapt, NAVI fiind distrusi total pe Dust 2 (pick-ul lui spirit) iar pe Anubis (pick-ul lor) nu au aratat deloc cu mult mai bine si au pierdut runde in care erau cu mult in avantaj.

• Maximum Rate 1
Posted

@420pur si simplu Spirit i-au demolat. Am gresit masiv spunand ca meciul Spirit Navi este 50/50. Pana si rundele pe care trebuiau sa le ia Navi (care oricum erau putine) au reusit sa le arunce, sa dea whiffuri, sa le trolleze etc. Chiar si cu rundele alea ma indoiesc ca in final Navi ar fi ajuns sa ia seria oricat de mult modificau lungimea meciului.

In rest, singurul upset este BetBoom ca au pacalit un win contra MongolZ. Pickurile noastre sunt oricum in grafic momentan. Vedem azi ce se mai intampla.

• Like 1