Derby Posted June 12 Posted June 12 Salutare tuturor! Un mic anunt deoarece nu avem inca foarte multe detalii, dar, din fericire, am primit confirmarea oficiala ca va aparea filmul 24 Jump Street. Cred ca toata lumea stie de seria 21st Jump Street, este un pop culture icon care ne-a adus zeci de meme-uri extrem de virale precum "My name's Jeff": Seria aceasta de filme este mult iubita si ar fi trebuit sa aibe o a 3-a parte de foarte mult timp, toti actorii principali si regizorul cereau greenlight la o continuare. Din pacate, a fost foarte mult delay si development hell. Atat de mult incat si-au facut propria gluma: Se cheama 24 Jump Street in loc de 23 Jump Street (este al 3-lea film) deoarece "a durat atat de mult incat am dat skip la unul". Oamenii deja fac glume si meme-uri ca al 3-lea film a fost "prezentat" in creditele la 22 Jump Street (unde au prezentat la misto vreo 10-20 de sequeluri) si ca erau doctori sub acoperire si nu se discuta despre asta datorita esecurilor de la operatii sau alte glume similare legate de domeniul medical. Pana si pe IMDB, poza de la 24 Jump Street este aceea a parodiei cu ei fiind exchange students in Rusia. Tot ce sper este sa nu fie watered down si sa isi pastreze umorul care deseori este destul de ofensiv si dark humour, seria de filme fiind una superba. Momentan, stim ca vor reveni cei 3 actori din rolurile principale Jenko - Channing Tatum (Deadpool & Wolverine, GI Joe, seria Magic Mike, Hateful Eight, White House Down, Kingsman 2, Coach Carter, Foxcatcher, Jupiter Ascending, Free Guy, Dog, Blink Twice si multe altele) Schmidt - Jonah Hill (Wolf of Wall Street, seria How to Train Your Dragon, War Dogs, Knocked Up, Evan Almighty, Superbad, Hail Caesar, This is the End, Don't Look Up) Captain Dickson - Ice Cube (rapper celebru si actor: seria XxX, seria Ride Along, Anaconda Rampart, Fist Fight, Three Kings, seria Barbershop) Cand vom avea mai multe detalii, voi actualiza topicul. Multumesc pentru atentie! 1
Recommended Posts