Derby Posted June 12 Posted June 12 Salutare tuturor! Astazi au avut loc a doua tura de meciuri din Stage 3 de la IEM Cologne Major 2026. O sa prezint rezultatele mai jos: Meciuri 1-0 9z 2-1 Vitality (tabela de scor aici) - Upset! Dupa ce Vitality a sters pe jos cu 9z intr-un 13-4 pe pickul lor, 9z au reusit sa castige 2 harti mega apropiate (13-9 si 13-11) contra Vitality pentru a fi la un pas de calificarea 3-0 de la Major. Nu ma intereseaza ca au aratat rau la IEM Atlanta 2026, oricat hate aveti pe Vitality asta este un upset masiv. Vitality deja arata mult mai bine ca la Atlanta si clar au facut extrem de mult practice. ZywOo a aratat ieri ca un robot contra FUT si sincer pana si azi a rupt. Este un upset imens care STRICA PICKEMUL la majoritatea fanilor. BetBoom 2-0 Falcons (tabela de scor aici) - Upset! Choke asa rau nu mai vezi nicaieri. Ba arata de milioane falcons, ba arata de parca sunt playeri random luati de la McDonald's. E absolut ridicol. Pana si cand o data in viata Teses misca ceva, kyousuke e mort in cada iar karrigan nu e deloc util doar cu strategii bune, trebuie sa si miste ceva pe aim. De multe ori, efectiv intra si topaie aiurea sa moara sa distraga lumea ca sa isi ia trade in loc sa faca un entry ceva. E destul de trist unde s-a ajuns. FURIA 2-1 Mouz - In sfarsit, un rezultat complet expected. Torszi in sfarsit s-a trezit din perioada broky/wonderbot si a tras tare de meci, dar degeaba ca nu poate castiga 1v9. Spirit 2-1 Aurora - Dupa ce Aurora au dat un scare masiv tuturor fanilor Spirit si ai celor cu Spirit 3-0 la pickems cu o dominanta totala pe Dust2, propriul pick al lui Spirit, Aurora pur si simplu a uitat sa joace pe Anubis, zici ca erau prima oara pe harta aia. Pe decisiva, Nuke, Aurora a aruncat si trollat runde in nesimtire de zici ca erau 3k premier nu faceit DAR si Spirit a tras de toate zilele. Donk ain't human, e tot ce am de spus. Sorry for doubting him on my pickems. Concluzie: Pare ca vom avea Spirit si FURIA la 3-0 al nu stiu catalea Major la rand. Sincer, initial am spus ca vreau sa pun Spirit FURIA la 3-0 dar am spus ca FURIA se bate cu Vita si atunci pierd, iar Spirit era 50/50 cu Navi (cica era, ca wonderbot revine la clasicul whiffer si makazze a uitat ca e starplayer nu mai spunem). Am gresit enorm sa nu pun clasicul si cel mai obvious pick, adica FURIA cu Spirit la 3-0 (oricat spune lumea de Vitality desi si eu aveam asteptari mari de la ei). Totusi, ma asteptam sa fie meciul cu FURIA la 2-0 cel periculos, nu sa ii bata 9z pe care Spirit i-a facut sa para oameni cu 50 de ore pe joc. Meciuri 0-1 MongolZ 2-0 B8 (tabela de scor aici) - Rezultat complet expected. Desi MongolZ abia a trecut 16-14 pe Mirage de B8 dupa ce au avut jumatatea 10-2, pe a doua harta au dominat complet cu 13-4. Totusi, nu ii pot critica prea mult pentru acel choke desi trollau runde in prostie, deoarece inclusiv FURIA s-a chinuit ziua de dinainte cu B8 pe Mirage si tot asa erau sa faca comeback la Overtime cu ei (13-10 a fost). B8 au un joc puternic pe CT Mirage si in rest par foarte pierduti la Stage 3 pana acum. De aceea ii am 0-3. Monte 2-1 Parivision - Upset! Daca Jame nu joaca de parca e un prime top 5 AWP-er, echipa asta e complet moarta. Belchonok si-a pierdut grav forma, nota e complet bot si are momente de pur bulan/lifegame super rar, zweih a decazut masiv si xielo la fel. Nu mai am cuvinte. Am spus ca Parivision poate face 0-3 lejer, uite ca sunt la meciul de 0-2 dupa ce ne-au si stricat pickul cu Monte 0-3. Minunat. Abia astept sa isi ia nota kick si poate inca cineva in plus. Ma mir ca Dastan doar a oferit priviri ucigatoare si nu a facut Mortal Kombat cu ei ca la turneele trecute. Sunt complet pierduti de la un timp incoace. G2 2-1 FUT - Upset! Durerea continua, FUT ajunge la 0-2 dupa ce au aruncat o gramada de runde aiurea si au avut momente extrem de low-skill si low-iq. Saracul dziugss a tras de meci cu 1.28 rating dar degeaba. Totusi, un factor imens a fost si HeavyGod, care in continuare demonstreaza ca e pur si simplu zeu si ca poate juca oricand rol de starplayer. Ce le-a facut, atatea triple si quad kills si clutchuri imposibile (inclusiv cand FUT nu greseau). Pur si simplu cand HeavyGod are zi buna, face 1v9 aproape ca donk. Navi 2-0 Legacy - Complet expected, desi Legacy puteau sa ia a doua harta si sa se ajunga la o harta decisiva daca nu isi bateau pur si simplu joc de meci. Aveau sanse pana si la un upset sa castige seria, daca nu dormeau absolut toti. Bine ca acum Navi nu doar ca nu doarme, brusc stie sa aleaga Ancient, spre deosebire de meciul cu Spirit unde au trollat grav. Sincer, cam toate meciurile de azi au fost intense si merita vazute, fiecare are zeci de highlight-uri. Asadar, putin mai diferit tura asta, va las direct link la canal unde sunt deja postate toate highlight-urile de la fiecare meci (meciul intreg dar doar actiunea watch-worthy inclusa): Clic aici. Multumesc pentru atentie! 1
Recommended Posts