Jump to content

Ultimele calificari in playoffs IEM Cologne 2026 Major CS2

Recommended Posts

Posted

Salutare tuturor!

Astazi au avut loc ultimele 3 meciuri din Stage 3 de la Major.

9z 2-0 MongolZ (tabela de scor aici) - Efectiv dgt si luchov sunt monstrii, nu stiu ce e cu oamenii astia. Iarasi au carat doar ei 2 intregul meci dominand pentru a asigura un loc in playoffs.

BetBoom 2-0 FUT (tabela de scor aici) - Meci castigat pur si simplu din soarta infinita plina de noroc a lui Boombl4. Jucatori precum Fl4mus care au doar ratinguri rosii in Stage 3 brusc azi au invatat sa joace si zorte a avut iar unul la 4 meciuri bune. FUT a aratat foarte shaky azi si au jucat foarte aiurea, dar BetBoom nici atat nu isi merita locul. Au doar noroc infinit, soarta de 2 lei si doar Magnojez care a avut niste meciuri mai rough azi si ieri isi merita locul in playoffs din intreaga echipa.

G2 2-1 Navi (tabela de scor aici) - Again, HeavyGod jucand 1v9 a asigurat singur calificarea in playoffs. Omul asta este efectiv monstru si mult, mult prea underrated ca jucator. Navi au jucat ca cizmele, mult mai rau pana si decat ieri, iar Aleksi a fost complet inutil si ca IGL si ca jucator. Erau efectiv 4 din start, nici macar carne de tun ca si Karrigan nu era, ramanea ultimul ca baiterul si nu facea nimic. In 23 de runde el avea 4/9, gen cat mai salvezi si faci bait? Nu meritau deloc locul in playoffs, oricat de mult imi pare rau de IM. Sper sa se schimbe rosterul ca e grav.

Si cand ma gandesc ca eu chiar am fost atata de delusional cat sa pun Navi 3-0 ca "Spirit nu are coach, daca trec de Spirit au 3-0 lejer" mda ok... Efectiv pointless.

Tot ce retii de la Navi la acest Major este Dust Makazze Highlights vs Vitality (1 singur kill toata harta, si ala facut nu doar la exit frag ci si CA BAIT), respectiv wonderful cu un clutch complet in stilul promis acum 3000 de ani cu soarta de castigat 10 milioane la loto, run and gun ca noobul dupa ce a avut soarta si cu flashul lui Aleksi si cu faptul ca heavygod ii da -98 desi il vede complet inainte sa ia blind.

Cam atat pana joi, cand sunt primele 2 meciuri din Quarters. Multumesc pentru atentie!

• Love 1