Derby Posted June 18 Posted June 18 Salutare tuturor! Pe scurt, va spun ce am ales eu, aici nu prea mai are rostul de speculat sau debate, e top 8, live in Arena mare, e clar ca se va juca forta. Asadar, in semifinale avem: Spirit, Vitality, FURIA si Aurora Spirit ar trebui sa ii demoleze pe G2 la cum au aratat si Aurora vs BetBoom este efectiv 50/50 dar o sa merg pe Aurora, au aratat super bine. FURIA on paper ar trebui sa ii bata pe 9z cu atat mai mult daca joaca ca si contra Aurora, Asta este un meci destul de risky, dar merg all the way cu FURIA, sunt geniali. Falcons vs Vitality este foarte risky, dar ma indoiesc ca vor lua Falcons toata seria. Daca au absolut toti 4 de la Falcons lifegame condusi de un IGL-ing extrem de antistrat de la Karrigan, da. Altfel, easy pick Vitality In finale avem: FURIA si Vitality FURIA sterge pe jos cu oricare dintre BetBoom si Aurora, daca trec de 9z au finala pe tava. Vitality cu Spirit este alt meci super 50/50 si greu, dar tot timpul Vitality dadea outsmart la Spirit oricat de bine aratau si rupeau, nu stiu cata diferenta face lipsa sau prezenta unui IGL aici, dar o sa merg pe Vitality. Castigator: Call me crazy, dar asta e Majorul lui FalleN. FURIA wins 3-2 probabil, cu niste overtime. Inima imi spune chiar 3-1 dar hai sa nu exageram. Molodoy si-a revenit deja destul de puternic la ultimele 2-3 turnee si FURIA la general arata monstru. KSCERATO e genial, FalleN inca are momente de AWP starplayer si Yekindar cu yuurih au tot timpul potential sa aibe meciuri monstru. Multumesc pentru atentie, enjoy the games! 1
Recommended Posts