Jump to content

HeavyGod banat midgame si Vitality eliminata de la CS2 IEM Cologne Major 2026

Recommended Posts

Posted

Salutare tuturor!

Ieri a avut loc probabil cea mai nebuna serie de joc de pe cs2 of all time, si poate si in top pentru CSGO.

Trebuie direct sa va trimit meciul G2 vs Spirit:

Tabela de scor aici. HeavyGod a carat masiv primele 2 meciuri iar dupa multe probleme, pe Mirage nu a mai reusit sa faca show asa de mare. 

13-9 G2, 16-14 Spirit, 25-22 Spirit. O serie de 5 ore insane de buna, pentru care eu pur si simplu nu am cuvinte. Doar uitati-va la video.

HeavyGod a fost banat mid-game in timpul rundei de pistoale de pe Mirage de la 7-5. Community ban, din ce am inteles ar fi speculatia ca pentru mass reports, lumea glumea ca e Forsaken si KQLY 2026, dar nu e cazul.

De cand a revenit, totusi, n a mai miscat nimic, ceea ce e putin amuzant ca ar "confirma" niste teorii nebune rau.

Apoi avem Falcons vs Vitality (tabela de scor aici) - Aici iarasi, 3 harti de 13-11. Pe ultima harta Falcons domina iar de la 11-5 sau 11-6 cat era Vitality aproape a fortat overtime.

Si Vitality a avut super multa soarta, dar si Falcons a mancat cu lopata. Un alt meci complet nebun in care, la limita limitei, Falcons a castigat.

Daca te uiti la ratinguri, nu stiu cum e scorul asa apropiat. Ba dormea unu, ba dormea altu. Au facut throw masiv Vitality, din pacate.

Foarte multe whiffuri prezente la ambele echipe, decizii urate, dar meciul a fost entertaining cap-coada.

Ziua de ieri va intra in istorie, asa niste clutchuri si highlight-uri rar vezi. Iar Vitality nu va avea 3 Major consecutive, ramane Astralis in varf, dar macar Vitality tot au recordul ca fiind singurii cu back-to-back Grand Slams.

Mai adaug si faptul ca nu au pierdut in Overtime, deci inca au si acel winstreak prezent. De inteles frustrarea albinutelor, apEX a fost foarte afectat si a si plans, iar Karrigan s-a bucurat la nebunie pentru rezultatul echipei sale.

Multumesc pentru atentie! Enjoy!

• Thanks 1