Derby Posted June 21 Posted June 21 Salutare tuturor! Inca un meci foarte intens, semifinala dintre Falcons si Spirit. Desi Spirit intr-una prindea forta si aduna runde una dupa alta, tot timpul reusea Karrigan sa le dea un outplay care sa ii strice cu totul si sa recupereze meciul. Aici s-a vazut cel mai mult cat de bun este ca IGL si ca le-a adus victoria doar prin IGL-ing de top tier. Va avea loc marea finala azi la 18, intre FURIA si Falcons, si eu chiar sper ca e un trofeu pentru FalleN, dar cu strategiile lui Karrigan e foarte scary. Acum, basically, avem mega-brainul geniului danez contra mega-clutchurile FURIA, ambele cunoscute pentru faptul ca isi distrug cu totul psihic oponentii de fiecare data cand au loc. Va fi probabil un duel masiv si worthy, desi chiar voiam sa vad Spirit sau Vitality in finala. Macar acum haterii pot tacea legat de Karrigan (mie imi place tare mult, dar si eu recunosc faptul ca au avut soarta cu Vitality iar Navi a trollat masiv, abia winul contra Spirit arata ca e worthy, i-a dat antistrat superb lu donk). 1
Recommended Posts