Jump to content

CS2 Niko Major Champion dupa 17 majoruri

Recommended Posts

Posted

Salut tuturor!

Dupa mai mult de 10 ani de chin si ghinion, dar si nonstop gamethrow, choke, troll si asa mai departe, NiKo a reusit, in sfarsit, sa castige Majorul cu ajutorul lui Karrigan.

Desi a avut ratinguri extraordinar de mici, al doilea cel mai mic rating la tot Majorul si printre cele mai mici ratinguri din istoria unui Major, Karrigan s-a solidificat ca fiind probabil cel mai bun IGL of all-time, fiind oricum in top 5 de mult timp.

Fara Karrigan, nu castiga Falcons nimic. Omul le-a asigurat victoria, a reusit sa il trezeasca pe TeSeS din fundul marii, a reusit sa il deblocheze pe kyousuke, sa ii tina in frau ego-ul masiv al lui M0nesy care arunca cele mai esentiale runde si meciuri si, in special, a reusit sa ii asigure un playoff legendar lui NiKo, fara sa faca choke deloc si carand echipa masiv. La 0.03 rating sub M0nesy care a luat Major MVP, a avut rating mai mare ca AWP-erul lor in playoffs si merita pana si acel award.

Sincer, reactia lui NiKo spune tot, nici nu il mai intereseaza altceva. Nu eram fan prea mare NiKo si Falcons nici atat nu meritau un trofeu, dar cand l-am vazut dupa victorie m-am bucurat enorm pentru el (vedeti si in poza)

GuardiaN ramane singura legenda fara un major, din pacate, iar datorita noii reguli enorm de stupide, trofeul de Major a ajuns la Kyxsan in loc de Karrigan desi pe langa faptul ca omul nu a jucat deloc, nici macar nu ii aducea nicaieri aproape de trofeu daca participa el, poate nici macar in playoffs.

Tot aceasta regula i-a sters trofeul de Major al lui Rain.

Sunt foarte multe de zis dar ma rezum la atat. Imi pare enorm de rau pentru FalleN, ar fi fost legendar, dar nu au jucat in finale pur si simplu. Au avut o forma foarte slaba, o zi de 2 lei. Au avut si Falcons mult noroc cu unele runde, dar FURIA a aruncat grav.

Poate la Singapore fiind fix Last Dance vor reusi. I still hope.

Multumesc pentru atentie!

IMG_20260622_230738.jpg

• Thanks 1