robertK666 Posted July 1 Posted July 1 Un sezon care ridică nivelul și mai sus Sincer, dacă primul sezon a fost mai mult despre începutul transformării lui Jinwoo, sezonul 2 mi s-a părut momentul în care lucrurile încep să devină serioase rău de tot. Miza este mai mare, apar adversari mai puternici și ai senzația că aproape fiecare episod aduce ceva important. După evenimentele din primul sezon, Sung Jinwoo nu mai este persoana slabă de la început. Devine din ce în ce mai puternic și începe să atragă atenția celor din jur într-un mod total diferit. Seria continuă cu: Solo Leveling Season 2: Arise from the Shadow (13 episoade) Ce mi-a plăcut la Solo Leveling sezonul 2 Primul lucru pe care l-am observat a fost ritmul. Sezonul mi s-a părut mai intens și parcă nu prea există momente în care să simți că stagnează. Luptele sunt clar la un alt nivel față de primul sezon. Puterile lui Jinwoo devin din ce în ce mai interesante și unele scene sunt făcute foarte bine. Mi-a plăcut și faptul că încep să apară mai multe informații despre lumea anime-ului și despre misterele din spatele puterilor lui. Începi să ai răspunsuri la unele întrebări, dar apar și altele noi. Părțile mai slabe Uneori parcă totul se întâmplă foarte repede și abia ai timp să procesezi anumite momente înainte să apară altele. Și aici se simte faptul că Jinwoo este foarte mult în centrul atenției. Nu este neapărat ceva rău, dar unele personaje secundare puteau primi mai mult timp și mai multă dezvoltare. Personaje și lupte Pe lângă Jinwoo, mi-au plăcut și personaje precum Cha Hae-In, Go Gunhee sau Beru. Fiecare aduce ceva interesant și are momente care ies în evidență. Luptele sunt probabil unul dintre cele mai bune puncte ale sezonului. Puterile lui Jinwoo devin din ce în ce mai interesante și unele scene chiar sunt foarte bine făcute. Concluzie Per total, Solo Leveling sezonul 2 mi s-a părut mai intens și mai spectaculos decât primul sezon. Nu cred că este perfect și clar are unele momente care se mișcă prea repede, dar chiar și așa reușește să fie foarte entertaining și să te țină atent de la început până la final. Pentru mine, sezonul 2 primește 9.8/10 😁🔥 Dacă l-ați văzut deja, sunt curios: vi s-a părut mai bun decât primul sezon sau primul încă rămâne favorit? 😇🤩 1 1
Recommended Posts