Derby Posted July 3 Posted July 3 Salutare tuturor! Se pare ca unul dintre cele mai nebune zvonuri a fost adevarat, jimpphat a semnat oficial cu Aurora si atunci probabil si kyxsan la Aurora este un zvon legit, va urma sa vedem. De foarte mult timp, rosterul nu va mai fi turkish-only, sunt curios cum va fi comunicarea intre jucatori si cum va arata dinamica Aurorei de acum inainte. Poate ca nici nu mai se face swap cu FUT si doresc doar sa ramana cu roster international. Sunt zvonuri de sunpayus la FUT cu cmtry benching si stim cu totii ca lauNX e imediat iesit pe usa. Rostermania continua puternic. Multumesc de atentie! 1 1
420 Posted July 4 Posted July 4 Mda destul de dubios transferul pot spune, nu ma asteptam ca Jimmy sa fie "piesa" schimbata de la Mouz. Overall dubiosele alegerile luate de acestia in ultimul timp, inteleg ca era nevoie de o schimbare dar nu stiu daca asta era varianta buna. Cat despre Aurora sa devina internationa, nu cred ca o sa aibe dificultati atat de mari. Atat Xantares cat si Woxic au fost in echipe internationale/nevorbitoare de turca. Iar Wicadia este jucator tanar si din cate stiu joaca foarte mult faceit soloq, de multe ori era in top pe ladder, in special inainte sa fie luat de Aurora(Eternal Fire pe vremea aia). Overall imi place abordarea acestora, adaugarea lui Jimmy este foarte bine, acesta fiind top 5 ancore inca in lume. Legat de zvonurile despre kyxsan, probabil sunt adevarate, din pacate.... Nu mi-a placut prea mult de acesta la Falcons, nu a stiut sa scoata ce e mai buni din jucatorii pe care ii avea si pe multe harti avea niste pozitii mult prea bune (pentru un IGL). Inteleg ca are un potential de fraging mai mare decat alti IGL din scena dar mna, o vad ca pe ceva destul de greedy. 1 1
Derby Posted July 4 Author Posted July 4 @420singurul IGL mai greedy e xertion, dar ala e nou in rol. Sunt curios ce se intampla si cu FUT si daca mai fac swap rosterele. 1
420 Posted July 5 Posted July 5 Singurul lucru pe care il am de comentat despre toata perioada asta, e ca e destul de dry market-ul de jucatori. Nu prea vad posibile transferuri interesante sau bombe cum au fost anii trecuti. 1
Recommended Posts