Derby Posted July 9 Posted July 9 Salutare tuturor! BC.Game a anuntat, in sfarsit, care va fi al 5-lea membru al echipei. Intr-un anunt sincer complet surpriza, desi au fost multe zvonuri zilele astea, mzinho oficial pleaca de la MongolZ pentru a i se alatura lui Senzu. Acum, sincer, MongolZ sunt cam cooked. In loc sa spui ca mai au o sansa sa semneze ceva, mai bine 910 invata engleza si fuge cat apuca. Blitz ar trebui sa isi puna ordine in ganduri si sa vada si el ce face, ca Techno de un an si ceva nu mai joaca iar Blitz a devenit mega inconsistent oricat ma doare sa o spun. Anul trecut, Major finalists, acum, desi sunt ca fratii, s-au rupt in 2 echipe diferite posibil 3 daca mai pleaca careva de la MongolZ. End of an era that never got started properly. Sper sa aibe succes BC.Game dar nu vreau nici sa dispara MongolZ din scena, eu tot ii sustin... Multumesc pentru atentie! Ce parere aveti de acest roster change? 1
420 Posted July 9 Posted July 9 Sincer sunt total dezamagit de ce final a avut acest roastre, ma refer la Mongolz. Mai intai plecarea lui Senzu sa zicem cat de cat ca am inteles-o, avand in vedere ca se spunea despre el ca ar fii niste probleme interne, mai multe zvonuri ca nu ar fii ok la tertecuta sau mai stiu eu ce. Iti pierzi cel mai bun jucator... ok trecem peste aduci intr-un final dupa ceva timp pe Cobrazera, jucator ok nu a aratat rau la major din ce am urmarit de la el. Acum il dai pe Mzinho ? Iti pierzi al 2-lea cel mai bun jucator de l-a avut aceasta echipa vreodata, ca pe primul cel mai bun deja l-ai dat afara mai devreme.... Ma gandesc ca singurul motiv ar fii banii grei pe care ii detin cei de la BC Game si probabil i-au ooferit pntru acesta. Din partea celor de la BC sa zicem ca e de inteles, ii aduci prietenul lui Senzu si un jucator foarte bun si tanar. Acum eu unul nu stiu daca atat Senzu cat si Mzinho pot sa vorbeasca ruse, stiu ca in anumite regiuni ale mongoliei se vorbeste... acum daca atat Mzinho cat si Senzu pot sa o vorbeasca la un nivel ok, BC si-a facut super echipa atat pe planul de "Fire-power" cat si pe cel de comunicare.
Derby Posted July 9 Author Posted July 9 @420BC.Game on paper ar trebui sa ajunga macar tier 1.5, dar legat de MongolZ, mzinho a fost deseori destul de inconsistent mai ales pe 2025. Este un jucator super, dar as spune ca 910 era al doilea cel mai bun si mzinho abia mijlocul echipei. Oricum, situatia este deplorabila, daca voiau sa salveze ceva, trebuiau sa se scape de Techno, care oricat de top a fost, de anul trecut de la EWC parca, nu a mai miscat nimic. Chiar vreau sa vad unde ajungem cu cele doua echipe
420 Posted July 10 Posted July 10 Din cate stiu (din ce interiuri si declaratii am mai vazut de la mongolezi), techno este stalpul echipei atat in-game cat si in afara jocului. Probabil aduce mai multe decat putem noi vedea in diferite aspecte si de aceea nu s-a pus problema pana acum ca acesta sa fie inlocuit. Usor usor avand in vedere ca acel grup de 5 prieteni mongolezi de se jucau la internet cafe-uri apune, posibil sa urmeze si schimbarea acestuia. Consider ca mongolezii s-au multumit cu ce au reusit sa faca in istoria recenta si cand au vazut sacul de banuti de la BC au zis "fuck it, we out". Probabil vor incerca sa aduca talente locale pe gratis (cum l-au gasit si pe 910) si vor incerca sa reproduca miracolele realizate de proiectul original. Nu vad un mare potential in ce a ramas acolo dar cu o tara ce are un potential ridicat si o scena in dezvoltare constanta nu stii niciodata.
Derby Posted July 10 Author Posted July 10 @420o fi stalpul Techno, dar in-game de un an nu a mai miscat deloc. 910 inca rupe, dar mi se pare ca mai mult are de pierdut ramanand (daca invata engleza sau stie rusa, poate pleca undeva). Blitz iarasi a avut un fall-off mare, din pacate, iar in cazul lui nu stiu ce ar putea face. De cand a plecat Senzu initial au fost copti MongolZ, sincer...
Recommended Posts