Derby Posted July 10 Posted July 10 Salutare tuturor! In momentul de fata are loc primul turneu post-Major, ceva prostie offbrand ca sa spun asa, XSE Pro League Guangzhou 2026. Are multe echipe solide si chiar tier 1 (BetBoom, 9z, FaZe, B8, mibr, BIG, Parivision si altii) cu un prize pool de 1 milion de dolari. Totusi, inca din prima zi, turneul acesta a avut probleme grave. Stream-urile se blocau, pica internetul sau curentul mid-game, tabelele de scor nu se actualizau, nu aratau rosterul, ratingurile si zeci de technical timeouts. Cea mai penibila chestie este ca Magnojez a ramas fara cont cand s-a conectat la primele meciuri XSE. Atat el cat si ceilalti de la BetBoom au facut poze, nici nu incerca nimeni sa ascunda nimic in acea locatie. Erau direct pe fata fisiere cu virusi, trojans si alte malware-uri similare direct plasate in open pe calculatoare, iar unul dintre acestea (posibil un keylogger?) i-a acaparat accesul la cont lui Magnojez inainte de meci si a trebuit sa intervina Valve. Daca nu ma insel, a si jucat o serie pe un alt cont. O organizare asa de deplorabila nu cred ca am mai vazut nicaieri, iar faptul ca prin China se fac suste dinastea sa se fure conturi e absolut bullshit. Daca nu era un turneu offbrand, cred ca era un backlash infinit deja. Dar uite ca e cam liniste, poate se asteapta finalizarea turneului si primirea banilor pana sa le sara echipele in cap? Totusi nu se joaca echipe de tier 5, majoritatea sunt Tier 1-2 de acolo. Ce pareri aveti de acest fiasco? 1
Recommended Posts