Derby Posted July 12 Posted July 12 Salutare tuturor! Se pare ca MongolZ au decis sa il puna pe bench pe cobrazera. Ce e drept, trebuia sa il inlocuiasca pe Senzu dar pur si simplu nu a reusit. Performantele lui au fost absolut execrabile si au lasat foarte mult de dorit pentru un "starplayer", dar poate exista posibilitatea sa preia rolul lui mzinho si doar sa caute MongolZ un starplayer demn. Nu stiu exact care sunt planurile, dar deja imi fac griji pentru viitorul acestei echipe. De la a domina la Major la a fi complet in shambles intr-un an nu ma asteptam. Au ratat playofful cu 2-3 contra 9z. Fata de MongolZ, chiar nu stiu sa spun care ar fi un urmator pas corect, este foarte tricky fiind o echipa "domestica" si cu jucatori care nu prea pusca engleza, nu prea au cum nici sa devina international, poate sa ia oameni din Rusia/Kazahstan sau ceva? O alta optiune ar fi sa descopere next talent din internet cafes cum au facut cu 910. Time will tell, i guess. 1
Derby Posted July 12 Author Posted July 12 Update: am aflat inlocuirile lor, aparent un baiat de la MongolZ academy numit DarkMeister, respectiv tikuak de la Chinggis Warriors (care din ce am inteles era parte si din MongolZ Academy). Sa vedem ce performante vor avea, nu ma pronunt de acum la mongolezi deoarece intr-una ne-au surprins. 1
Recommended Posts