Derby Posted July 12 Posted July 12 Salutare tuturor! In sfarsit, a luat loc marea finala a acestui eveniment dubios si plin de probleme. 9z s-a luptat cu Parivision intr-un best of 5 cu Parivision dupa ce a avut un intreg Playoff lejer (BIG, BetBoom, FaZe si Parivision au fost toti pe acelasi bracket iar B8 a fost eliminat de BIG si 9z i-a scos pe mibr de la 2-2 in Stage). Dupa o dominanta totala cu un sweep de 3-0 rapid (tabela de scor aici), 9z castiga titlul de campioni la acest turneu (tier1? nu stiu daca e neaparat desi echipe maricele si prize pool mare, poate tier 1.5 idk). Este a treia oara intr-o perioada scurta in care 9z trece ca buldozerul peste Parivision intr-o perioada foarte scurta de timp. Este prima oara cu noul roster al Parivision si probabil cea mai stransa serie, dar pana si hartile de 13-9 erau complet in controlul celor de la 9z. Din nou, dgt si luchov fac spectacol, dar si huasopeek stepped up in ultimul timp. Cred ca devin contenderi seriosi la turnee de tier 1 acesti baieti. Am verificat doar niste highlighturi, iar 9z au spart tot ce aveau in cale, un aim superb. Doar xielo a avut rating verde si la general peste 0.9 chiar (zweih avand fix 0.9 si restul sub 0.8). Cam dezamagitor, nu stiu daca Parivision arata mai rau aici sau FaZe, care pare ca au pacalit meciul cu BetBoom. Sau BB are debuff dupa pierderea lui FL4MUS? Yeah, no clue :")) 1
Recommended Posts