Derby Posted July 15 Posted July 15 Salutare tuturor! O stire scurta, si sincer neasteptata, PR a decis sa plece de la GamerLegion la Mouz. GamerLegion a rupt in ultimile luni si desi a avut un rezultat dezamagitor rau la major, tot erau o forta puternica. Poate pentru PR e un upgrade, dar eu personal nu as juca la Mouz nici sa ma bati :)) Poate pacalesc GamerLegion un FL4MUS si au ditamai upgradeul, desi e cam in jail saracu si il vor si BetBoom... Multumesc pentru atentie! Pareri? 1
420 Posted July 15 Posted July 15 Consider ca MOUZ nu e o echipa rea deloc, acest hate pe care il primesc este mainly un "meme" in comunitate si acest lucru a generat mai mult hate. Mouz daca e sa iei ultimii ani au rezultate decente si sunt o organizatie ce are o forta financiara mai mare si probabil mai multe beneficii pentru jucatori. Mi se pare o decizie destul de usoara pentru un jucator sa aleaga Mouz peste GL, chiar daca nu au fost asa rai in ultimul timp. 1
Derby Posted July 15 Author Posted July 15 1 hour ago, 420 said: Consider ca MOUZ nu e o echipa rea deloc, acest hate pe care il primesc este mainly un "meme" in comunitate si acest lucru a generat mai mult hate. Mouz daca e sa iei ultimii ani au rezultate decente si sunt o organizatie ce are o forta financiara mai mare si probabil mai multe beneficii pentru jucatori. Mi se pare o decizie destul de usoara pentru un jucator sa aleaga Mouz peste GL, chiar daca nu au fost asa rai in ultimul timp. In 2025 au fost o forta "majora" dar care in acelasi timp erau constant ultima dezamagire, aproape toate turneele 3-4th. Dupa au avut un Falloff masiv rau, torszi abia mai nimereste a devenit broky, iar brollan tot timpul era mort sa fim seriosi, one of the worst IGL's aim-wise si pana si pe tactici. Jimmy rupea si a ajuns si el la un nivel foarte slab, iar Spinx nici nu are rost sa intru in detaliu. Torszi le tinea baza si xertioN oricat de insuportabil era, facea tot timpul o nefacuta sa care echipa (desi mai mult tinea de soarta si noroc promis, ca skill-wise niciodata nu pare acolo, macar o facea). Acum, poate iar vor fi periculosi, dar Mouz nu ii mai pot lua in serios de cand au schimbat vechiul logo si au dat un "sell-out" din punct de vedere al seriozitatii organizatiei si a deciziilor de roster. GamerLegion mi se pare ca in ultimul timp iar au devenit periculosi, iar dupaia cand ma uit la statistici, vad ca au fost foarte deep la unele majoruri din ultimii ani, dar venirea lui Snax parca i-a revitalizat. Daca pacalesc un SunPayus, ii vad top 10 daca toti isi mentin forma buna. 1
420 Posted July 15 Posted July 15 Nu stiu chiar ce sa zic despre seriozitatea celor de la GL, in principal dupa concedierea sau despartirea de Ash, care era considerat de multi atat jucatori cat si analisti, unul dintre cei mai de viitor si buni antrenori din prezent. Cat despre Mouz, s-au intamplat multe lucruri acolo pe care probabil nu le stim, cum ar fii incidentul cu cearta uriasa intre membrii care a dus la darea afara a lui siuhy.... Probabil la cum vedeam toti din exterior echipa si faceam misto de ei, eu unul nu ma gandeam ca se pot isca astfel de scandaluri. Avand in vedere ca Mouz cu stand-in teoretic si cu roluri relativ noi nu a aratat deloc rau la major, chiar daca rezultatul in the big picture nu pare atat de bun. Putem categoriza ca la Mouz acum este un nou inceput, cu niste schimbari maricele atat de jucatori cat si de roluri si potentialul sigur este acolo. Xertion este inca foarte tanar, e de varsta cu mine cred... si deja a facut schimbarrea la IGL cand acum un an ii cara aproape harta de harta si era discutabil cel mai bun tragaci de la ei. Nu l-am urmarit atat de mult pe PR incat sa imi dau cu parerea la aducerea lui insa, pastrarea lui Spinx, torzsi si Xeertion e foarte huge imo si arata ca Mouz au un plan pus la punct pentru ce urmeaza. 1
Derby Posted July 15 Author Posted July 15 @420pai si cearta vina cui crezi ca era? tot xertioN :)) stii bine ca am comentat in mai multe topicuri de la ultimele turnee de cand acesta a devenit IGL despre el, si se cam adeveresc criticile/acuzatiile mele, desi oricum se observau si din meciurile alea in sine sa fim seriosi. Au talente tinere, sper sa nu o dea in bara, ca mai mult decizii rele au luat in ultimii ani. 1
Recommended Posts