Derby Posted July 23 Posted July 23 Salut! Acum 2 zile a inceput turneul Blast Bounty 2026 Season 2 si deja are rezultate soc. 100 Thieves i-a infrant pe Falcons 2-1 si i-a eliminat pe locul 17-32 din turneu, adica pe ultimul loc. Pe langa asta, au mai avut loc niste rezultate interesante: Aurora eliminata 2-1 de catre FOKUS si GamerLegion eliminata 2-0 de catre HOTU. Enjoy! Atat G2, cat si Spirit, dar in special Spirit, au fost la limita de a fi eliminati (Spirit a castigat 2-1 cu o decisiva de 19-16 in Overtime, iar G2 s-a chinuit tare contra Nemiga, desi scorul e mai departat) Turneul asta e interesant, poate are loc si efectul Online Tournament, dar totusi, what is going on? O sa mai aibe loc 4 meciuri maine, sa speram ca nu vor mai fi eliminati favoritii din prima. 1
420 Posted July 24 Posted July 24 Fiind un turneu online, mecirile pot fii mult mai apropiate decat par pe hartie si s-a vazut asta inca din prima runda de meciuri. Nu m-ar surprinde absolut deloc ca upset-urile sa tot vina. Am urmarit si eu meciul dintre Falcons si 100T, pot spune ca rain a aratat iar ca poate sa joace in continuare la tier 1 fara nicio problema. Am fost total devastat cand a plecat de la FaZe, acesta fiind jucatorul meu preferat. Consider ca adaugarea lui Gizmy de la Monet a fost o miscare foarte buna din partea lui 100T. Acesta a aratat si in meciurile de la major contra echipelor mult mai bine cotate decat Monte, ca poate sa faca meciuri bune, cu un gameplan foarte bine pus la punct + multe mid-round call-uri dar si late-round care le-au castigat runde foarte grele si importante contra echipe precum Falcons si G2 in special. Ma astept ca 100T sa aiba o ascensiune constanta si acest turneu sa fie doar inceputul pentru ei. E clar ca echipa mai are nevoie de transferuri sa fie competitiva pe long-term, pastrand obligatoriu core-ul de IGL + rain + dev1ce(aici nu sunt chiar 100% sigur ca deja se vede ca dev1ce are o varsta si nu mai e la acelasi nivel cu polarele din ziua de azi). 1
Derby Posted July 24 Author Posted July 24 @420rain nu a plecat de buna voie de la FaZe, a fost dat afara ca si ropz si ceilalti, super cu nesimtire si fara drept de apel, desi karrigan s-a impotrivit masiv. Inca de dinainte de rain incepuse donwfall-ul, de cand cu ropz sau chiar prima oara la Twistzz (downfall-ul org-ului ma refer, ca echipa in sine/jucatorii au stat destul de bine pana in 2025, luptau cu morile de vant dar o faceau eroic) Eu sper ca 100t sa aibe o ascensiune lejera in tier 1, si BC.Game la fel. Legat de dev1ce, a fost plagued de ghinion, decizii rele si probleme de sanatate. Dev1ce nu mai e ce a fost si din cauza ca a avut atat probleme de sanatate, dar si accidentari la incheietura. Inca are sanse sa urce mai sus cu antrenament constant, dar sa fie absolut demon si top 5 AWPs, din pacate nu va mai fi cazul deloc. Tot au sanse de rezultate superbe, doar ca e o poveste complet diferita fata de el si potentialul lui s1mple in momentul de fata (care si el e in the slums, dar ar putea sa isi revina forta) Hai sa vedem ce se mai intampla la Blast 🙂 1
Recommended Posts