Derby Posted July 24 Posted July 24 Salut! Pe 13 Noiembrie, in sfarsit dupa atata timp de asteptat, legenda mult iubita, Johnny Depp, revine in cinematografe cu filmul Ebenezer. Un film plin de actori celebri cu statut de legende in cinema, Ebenezer prezinta un thriller cu fantome bazat pe cartile lui Charles Dickens, in secolul 19 in Londra. Este vorba de calatoria supranaturala a unui om, in care se lupta cu trecutul, prezentul si viitorul sau simultan pentru a-i fi iertate pacatele si a primi a doua sansa. Sincer, am preluat de pe IMDB descrierea, trailerul e la fel de haotic ca la filmul Digger, dar pur si simplu deja ador tot ce am vazut, abia am asteptat sa il vad iar pe Johnny inapoi pe marile ecrane. In trailer face si un 4th wall break cand spune "It's good to be back" 🙂. Va rog uitati-va la trailer si oferiti o sansa filmului, chiar pare ceva unic si genial... si again, Johnny Depp! Printre actorii principali ii avem pe: Johnny Depp - Scrooge (Pirates of the Carribean, Fantastic Beasts, Charlie&The Chocolate Factory, Sleepy Hollow, Donnie Brasco, Edward Scissorhands, Nightmare on Elm Street, 21Jump Street, Gilbert Grape, Sweeney Todd, Rango, Alice in Wonderland, Lone Ranger, Murder on Orient Express, Transcendence etc) Sir Ian McKellen - Marley (Gandalf din Lord of the Rings & Hobbit si Magneto din seria X-Men + roluri in Gods and Monsters, Richard 3, Hamlet, Edward 2, Macbeth, Rasputin, King Lear) Daisy Ridley - rol necunoscut (Rey din Star Wars episoadele 7-9, Murder on Orient Express) Rupert Grint - Cratchit (Ron din Harry Potter si roluri in Knock at the Cabin, Servant, Wild Target) Sam Claflin - Fred (Finnick din Hunger Games si roluri principale in Peaky Blinders, Pirates of the Carribean: On Stranger Tides, Me Before You, Snow White & The Huntsman 2, Nightingale, Charlie's Angels, Enola Holmes etc) Vizionati trailerul: Enjoy! Cum spunea si Gandalf (spun legat de revenirea lui Depp) 2
JUDE Posted July 24 Posted July 24 Genial, asteptam cu nerabdare intoarcerea lui Johnny Depp si se pare ca o face in mare fel! Sunt curios cum iese filmul in comparatie cu cele deja existente pe aceasta poveste. Dupa parerea mea se muleaza perfect Johnny pe acest rol si sper sa nu ma insel. Poate si o revenire in Piratii din Caraibe...? 1 1
Derby Posted July 24 Author Posted July 24 @JUDEDisney incearca inca de cand era (sau imediat dupa) batalia din court room cu Amber Heard sa il readuca, i-au oferit si sute de milioane de dolari, dar avand in vedere cum l-au "aruncat la gunoi" il cred ca este sceptic si nu ar vrea. Zvonurile tot circula deoarece initial a refuzat dar dupa a tot spus ca se mai gandeste, probabil din cauza fanilor, el adora sa mearga imbracat ca Sparrow la copii bolnavi. Eu as vrea sa revina, dar in acelasi timp vreau si sa isi dea doua palme toti cei care l-au lasat balta, doar Dior a ramas de partea lui, din ce tin minte. Oricum, faptul ca revine intr-un proiect asa ambitios este o bucurie masiva si abia astept sa ii vina inca niste roluri de filme AAA (imi sta pe limba termenul pentru Hollywood, triple A e pentru jocuri 😂), poate un nou proiect al lui Nolan, sau Marvel sau Gunn's DC? 😶🌫️ I can't wait either way 1
Recommended Posts