Jump to content

CS2 FURIA eliminati de Dendele pe ultimul loc Blast Bounty Season 2

Recommended Posts

Posted

Salutare!

Blestemul turneului Blast Bounty Season 2 continua!

Dupa ce Falcons si apoi Vitality au fost eliminati de la turneu, FURIA a fost si ea eliminata de catre, atentie, DENDELE, care nici macar nu au logo la echipa.

Coool... Si ma rog, cumva sunt pe #29 HLTV de dinainte sa ii bata pe FURIA, naiba stie cum sunt peste echipe ca BIG sau altele chiar mai bune.

So, umm, exact cum i-am spus si lui @420, daca nu trolleaza molodoy se castiga :))

O harta 0.57 rating, apoi cand FURIA a castigat 13-6 au rupt toti inclusiv molodoy cu 1.38 rating si apoi iar a facut 0.93 rating pe harta pierdute 16-14.

Pacat de acel Cache, o harta proasta a avut Yekindar si au pierdut 16-14 din cauza ca nu au AWP (ca si yuurih a avut rating destul de slab pe Cache).

I don't know, e efectul turneelor online, a fost lene mare dupa Major sau e vorba de altceva? Deja au plecat 3 din echipele de top si inclusiv la Spirit au fost emotii si super close desi donk 1.51 rating media pe 3 hart... Like bro, what?

• Love 1
Posted

Am mai zis-o si o repet, la turneele online se poate intampla orice. Oricine poate sa bata pe oricine. 
Sa nu uitam ca echipa noastra din Romania, Nexus, a reusit sa bate mai multe echipe care erau in momentul acela top 10 mondial la concursuri online. Este o alta atmosfera sa joci de la tine de acasa sau chiar din bootcamp. Pentru jucatorii care in ultimii multi ani au jucat doar meciuri pe lan, este clar mai dificil sa isi intre in starea aceea de meci serios. Singurele meciuri pe care le joaca in astfel de environment sunt cand se joaca de fun pe Faceit sau la Prac-uri. Unde deja sa stie ca la Prac-uri e de multe ori haos total, daca echipe precum Liquid bat pe toata lumea la ele si dupa la turneu ies primii (asta deja de mult se tot intampla, multi dintre ei au tot zis-o, recent imi vine in cap cand a vorbit Nertz la Jaxi pe live despre asta).

Overall ce se intampla acum in acest turneu mie unul mi se pare foarte tare si interesant, ca echipele mici de tier 2 chiar spre 3 unele, pot infrange top 3-5 mondial si sa le trimita acasa. Din pacate, am auzit si parerea altora care spun ca este doar "o gluma" si ca nici nu are rost sa urmaresti turneul daca au iesit echipele mari. Acum depinde de la om la om, dar mi se pare mai interesant sa vedem cum apar echipe noi si cum acestea se dezvolta.

• Love 1