Jump to content

Marvel anunta filmul Black Panther 3 si Mutant Saga Phase 7

Recommended Posts

Posted

Salutare tuturor!

Marvel a anuntat o gramada de treburi la San-Diego Comic Con 2026 si sincer fiecare merita propriul lui topic separat.

Filmul Black Panther 3 va aparea in cinematografe pe 15 Decembrie, 2028.

Regizorul Ryan Coogler revine si a fost anuntat noul "Black Panther" (actorul adult al fiului lui T'Challa care va fi grown-up in film). Asadar, David Jonsson va juca acest rol. E un actor putin cunoscut, a jucat in foarte putine si nu il stiu din nimic, dar sincer pana acum Marvel a rupt pe casting deci nu imi fac griji deloc.

In schimb, cea mai mare nebunie este ca Kevin Feige a confirmat faptul ca si-a facut un plan de atac mult mai solid, similar cu cel din Infinity Saga, si ca are planuit in principiu cam tot pana in 2042.

El spune ca urmatorul Saga va fi "Mutant Saga" si va incepe Phase 7 imediat dupa filmul Avengers: Secret Wars. Sunt foarte hyped, deja se cam stiu cateva filme ce vor aparea atunci.

Black Panther 3 si Ghost Rider (pentru care este facut un topic separat, Ryan Gosling il va juca) sunt doua filme ce sunt confirmate pentru anul 2028.

Printre seriale/filme, din ce stim Nova ar trebui sa mai apara in Phase 7 si sunt multe leak-uri si zvonuri cum ca filmele X-Men, Shang-Chi 2, Eternals 2 (posibil si Guardians of the Galaxy 4, respectiv Dr. Strange 3) vor face parte din acest phase.

Momentan, asteptam o confirmare oficiala, dar pare sa se vrea X-Men, Inhumans si Midnight Suns in prim plan, ceea ce ar insemna si Blade cu Moon Knight sa revina in sfarsit.

Multumesc de atentie!

• Love 1