Derby Posted July 29 Posted July 29 Salut! O veste horror dar si buna in acelasi timp, FL1T a scapat din jail-ul Virtus.pro (la cateva saptamani dupa FL4MUS). Sunt curios daca baietii chiar au dat un rinichi sau au renuntat Virtus.pro la a arunca pe geam carierele jucatorilor cerand sume exagerat de mari pentru toata lumea :)) Partea trista este ca HObbit nici macar nu a luat bench la Parivision, ci a primit instantaneu kick din echipa. Dupa 3 meciuri cu ratinguri de starplayer si un meci slabit (din care unul best of 3), a avut 3 best of 3-uri cu toate hartile pe rosu si cam aia a fost i guess. Dastan never forgives. FL1T ma gandesc ca este un upgrade la echipa, dar cine stie... Mi se pare destul de "bully" faptul ca i-au dat instant bocancul nici macar un bench ceva. Cine stie, poate contractul lui chiar era asa scurt, doar ca sa aibe cu cine juca? Asa rau sa fi fost treaba cu belchonok si nota incat sa fuga de ei in halu asta in loc de sub? Eu nu cred totusi ca era un short stint semnat pentru HObbit deoarece a avut inclusiv photoshoot si apare pe HLTV cu poza in Parivision jersey, am observat ca de obicei dureaza ceva sa se actualizeze treaba asta. La el a venit imediat, so i'm confused. Voi ce ziceti? 1
Recommended Posts