Derby Posted August 6 Posted August 6 Salutare tuturor! In urma speculatiilor in legatura cu echipa la care a semnat jL, am primit un raspuns zilele trecute. Oficial, jL a semnat cu Vitality, dar va fi un contract "partial" deoarece nu da replace unui coechipier anume, ci va fi stand-in pentru 2 turnee diferite. (eu am prezit ori FaZe ca Neityu nu era permanent addition, ori ca mezii will be booted) Un turneu intr-adevar il va inlocui pe mezii, iar al doilea turneu pe apEX. Totusi, inca nu se stie cine va fi IGL la turneul fara apEX, doar ca jL este 5th player. Voi ce parere aveti, W move? Sunt putin trist ca nu e o aditie permanenta jL nicaieri inca, dar na ce sa faci... 1 1
420 Posted August 6 Posted August 6 Mi se pare ca e un W pentru cei de la Vitality, reusind sa faca rost de unul din cei mai buni "stand-in" players posibil. Cat pentru jL... nu stiu sincer mi se pare ca e destul de 50-50. Pe o parte e un W pentru el, deoarece sa joci la Vitality, cea mai titrata echipa din ultimele sezoane si cea mai buna atat individual cat si ca rezultatele lor ca echipa, e ceva wow. Sa doreasca o astfel de echipa sa te aibe, e clar un lucru foarte important pentru jucator. Pe cealalta parte mi se pare un L, deoarece jL deja de ceva timp este un "stand-in merchant". Ultimele lui aparitii in scena de pro au fost toate ca stand-in. Nu stiu daca nu a reusit sau nu a dorit sa faca ceva pe long-term, dar nici doar cu stand-in uri nu ai cum sa iti cresti nivelul sau sa ai rezultate prea bune. Este clar ca echipele atunci cand joaca cu stand-in, intr-un fel aproape ca sacrifica turneul respectiv sau cel putin pleaca clar cu o sansa mult mai mica. Pentru vitality, care au castigat atat de multe in ultimul timp, nu este nimic de pierdut. Insa pentru jL daca va avea o prestatie proasta clar ii va afecta iar optiunile viitoare de echipa pe bune (daca are macar astfel de variante). Legat de ce ai zis si tu, la turneul la care il va inlocui pe apEX, chiar nu mi dau seama care dintre ei ar putea fii IGL. Singurul care stiu si am mai vazut din majoritatea voice comms-urilor ca este destul de activ atat si mid-round, ar fii posibil flameZ. Luand in calcul ca ancora care este departe de actiune in majoritatea timpului (mezii) sau lurker-ul care este un om foarte calm si destul de tacut in his day2day (ropz), imi e greu sa cred ca vreunul dintre ei ar putea sa fie. Legat de zywoo... chiar nu stiu poate e bun si la asta, multi jucatori au spus ca are un gamesense la un nivel unic, peste oricine altcinva, dar de multe ori erste greu sa il inteleaga sau sa faca un sens pentru ei ce call-uri sau idei are el. Posibil sa fie cel mai bun si la asta cine stie, la cat de destept e si ce talent are, probabil e bun si la asta. In final eu unul sunt destul de bucuros ca il vad jucand pentru o echipa buna si la cel mai de top nivel, dar sunt trist ca nu a reusit sa ajunga la FaZe si sa ramana cu acestia ca full player. 1
Derby Posted August 6 Author Posted August 6 @420da, e foarte complicat. Zvonurile sunt pentru toti ca IGL, inafara de ropz. Mezii are experienta de IGL la fnatic desi nu foarte multa, iar FlameZ din ce am inteles a incercat apEX deja sa il pregateasca pentru secondary calls in cazul in care apar probleme. ZywOo vede jocul la alt nivel dar nu stiu cum ar fi IGL, ca el il stiu la fel de tacut, linistit, in banca lui. E ca s1mple din prime la IGL (in loc de toxicitate, prea introvertit). Zvonurile spun ca temporar la acel turneu ZywOo IGL si ropz AWP, idk what to say. Ca speculatiile au aparut ca ciupercile dupa ploaie, par fake majoritatea. Cat despre jL, eu am impresia ca s-o lenevit si ii sta bine doar cu bani pe putin efort, acea "vacanta" de anul trecut parea la fel de mult un motiv sa frece menta, nu ca avea neaparat nevoie de un break, desi se intelege si nevoia de o pauza. Inclusiv primele 1-2 stand-inuri le-a facut la misto si dupaia abia cu greu a luat ceva mai "serios" si inclusiv atunci tot spunea ca cica vrea sa revina, dar nu se vedea deloc cheful pe el. Eu nu cred ca e washed sau slab, ci pur si simplu rusty si unwilling sa lucreze la a elimina acel rust. Totusi, totusi, acest lucru pare ca s-a schimbat cu Vitality, deja da tryhard masiv in pracc-uri cu ei si pur si simplu ofera un alt vibe si energie acum ca vine vorba de stand-inul la ei. Celelalte pareau efectiv ... Eu sunt hyped sa vad cum decurge, iar Neityu a aparut pe pagina la FaZe din ce am vazut dar tot nu are contract oficial. Poate il mai tin FaZe pana e gata standinul lui jL ca sa il preia ei? Wishful thinking and all that. 1
Recommended Posts