Jump to content

VACNet Labeling Portal este posibil noul Overwatch

Recommended Posts

Posted

Salutare tuturor!

Un update de 42 de MB de aseara facut pe CS2 a trimis toata lumea intr-o explozie de bucurie si sperante.

Dupa un update in care valve spunea ca "hackerii" (in principiu, cei cu spinbot, rage, de trag prin smoke pereti etc) aveau un bypass la VACLive si acum l-au rezolvat.

Intr-adevar de la acel update nu prea am mai auzit de astfel de codati, dar tot e plin de oameni cu wall, radar, aimlock care o dau si pe fata.

Ei bine, noul "update" de 42 MB a adaugat in fisierele jocului un website VAC-related care poate fi accesat. Totusi, nu te poti conecta pe el si se spune ca este invite-only.

Acel VACNet Labeling Portal pare a fi un site special de review demo si ales codatii exact ca pe Overwatch-ul de la CSGO, dar putin modificat (Label Aim, Wall, Bhop sau Bot), din ce spun cei care au facut digging la fisiere si au accesat pagina.

Nu o sa confirm 100% ca este legit dar e o veste prea mare si importanta ca sa ii dau skip. Se presupune ca va fi ori similar cu Overwatch (mai multe voturi de cod il vor bana) sau verdictele doar vor antrena sistemele AI de VACNet pentru detectia codatilor. I don't know what to say.

Ce e drept, unii codati au postat poze in care motivul Cooldown-ului lor erau "Overwatch - Majorly Disruptive" dar eu tot nu o sa fiu 100% convins pana nu vad un anunt oficial.

Totusi, faptul ca Ozzny a postat si el toata treaba ma face sa cred ca e ceva adevarat 🙂 

Voi ce parere aveti?

• Starred 1