Jump to content

CS2 Ultimate la Betclic si Neityu semneaza cu FaZe permanent

Recommended Posts

Posted

Salutare tuturor!

Victoria e a noastra, Roland from Poland a semnat cu Betclic si nu va mai strica inca o echipa de tier 1-1.5!

Desi sincer sa fiu, parca vad ca Liquid de fapt e blestemul si brusc pana si Ultimate va deveni m0nesy imediat cum a ajuns la alta echipa, asa cum s-a intamplat pana acum cu un numar exagerat de mare de playeri. Toti "boti" si brusc la alte rostere rup tot si sunt printre cei mai buni.

Neityu semneaza pana la urma un contract permanent cu FaZe si nu mai este substitute, ajunge sa fie o aditie permanenta a echipei.

Chiar am impresia ca era asteptat jL si acum FaZe l-au semnat pe Neityu fiindca pierdeau prea mult sa il tot plateasca ca sub/loan sau whatever asteptand sa i se termine lui jL stintul de mercenar la Vitality.

Altfel nu imi explic joaca asta in stanga si in dreapta cu el, ba au terminat cu el, ba joaca iar, ba e let go, ba nu avem anunt dar tot joaca cu ei. Something was up there.

Mai urmeaza LauNX si SunPayus sa vedem unde ajung si cred ca asta este cam tot cu roster-mania de dupa Major. Putin dezamagitor deoarece Navi s-au incapatanat si n-au mai facut schimbari, dar in rest oricum nu avea cine ce sa mai schimbe (zvonul cu zont1x a fost fals in the end). Cam 90% din echipe au adus schimbari exact cum era vorba.

• Love 1