Derby Posted August 13 Posted August 13 Salutare tuturor! Oficial au inceput ieri Group Stages pentru toate echipele calificate oficial la EWC 2026. In prima runda cei de la JijieHao, care au luat bully masiv atat de la fani (inclusiv de la mine, de ce sa mint, se vede in topicurile de mai jos de la aceasta categorie cu upset-urile), cat si de la pro playeri gen s1mple s-au luptat cu Spirit. Intr-o surpriza masiva, desi donk a avut 1.58 rating si magixx s-a chinuit cu un 1.18, JijieHao a reusit sa ii bata pe Spirit 13-10. Cumva norocul lor este ca era best of 1 si tn1r, shiro si zontix au fost absolut absenti. La cat s-a tiltat donk, o sa fiu sincer, nici la best of 3 nu stiu daca mai intorceau ceva, dar nu vom afla niciodata. BIG a reusit sa ii bata pe Aurora 13-10 intr-un meci care a demonstrat ca XANTARES inca rupe si nu e washed, ca WICADIA poate avea performante de star (au avut 1.27 si 1.34), dar si un meci care a aratat clar faptul ca kyxsan e egal cu 0 daca nu are 3 starplayeri arguably top 5 sa ii invarta cum are chef. Cu atat mai mult, kyxsan a fost complet pierdut pe harta cu un 0.7 rating. G2 de la un easy win a ajuns abia sa mai ia harta 13-11 contra M80 care incepusera un comeback super in forta. R1nkle a carat masiv cu un 1.48 rating si heavygod a fost al doilea dupa el cu 1.15, restul avand sub 1 rating. Kick nertz when? Guess what? Falcons didn't choke si au facut un 13-6 rapid contra K27 in care karrigan nu a fost lowest rated, ci teses! Desigur, m0nesy aproape 2 rating si desi a rupt grav, a avut si o soarta infinita la unele faze, clasic... Nu stiu daca mai sunt alte meciuri cu rezultate news-worthy, cam totul a mers in rest as expected, I guess, nu stiu neaparat daca Astralis 13-6 la mibr era expected dar in rest cam asa. Mna, eu speram Lynn sa pacaleasca winul cu Mouz dar 13-8 e binisor, I guess. 1
Recommended Posts