Jump to content

CS2 FaZe ii bate pe BetBoom si apEX starplayer la Vitality contra 100 Thieves EWC 2026

Recommended Posts

Posted

Salutare tuturor!

Intrebare pe care ne-o punem deja de sute de ori pe saptamana, is FaZe back?

FaZe au reusit sa ii bata pe BetBoom 13-11 si daca azi castiga cu Legacy s-au calificat in playoffs la eSports World Cup 2026.

Desi eu am spus constant ca S1ren e praf si d1ledez a fost replacementul perfect, acum amandoi sunt la BetBoom si FL4MUS a plecat la GamerLegion. Magnojez a avut 1.35 rating dar FaZe a reusit sa ii dobandeasca, cu JBOEN continuandu-si streakul de impressive gameplay si rating, avand 1.24 tura asta.

Totusi, surpriza soc a fost ca atat Twistzz cat si frozen au fost ambii simultan absenti din meci, iar jcobb a carat. JCOBB A CARAT! O data in viata presupun ca se poate, macar acum, macar cat sa aibe playofful...

Legat de BetBoom, eu am spus ca rosterul lor a fost asa de mega periculos la Cologne Major 2026 datorita lui FL4MUS care a fost o aditie bomba bomba. Fara el, pana acum am avut dreptate ca se va cam chinui echipa (nu ma refer doar la acest BO1).

Iar legat de FL4MUS, a avut 1.85 rating cand au dat stomp ieri 13-3 la Luminosity adica fostul Monte. Ce e drept, a fost quickwork si REZ a avut si el 1.77, iar hypex 1.33, jucand efectiv 3v5 ca ceilalti lipseau, dar oricum. FL4MUS mi se pare un jucator super bun.

Vitality a facut quickwork contra 100 Thieves cu un 13-4 (tabela de scor aici) - apEX a carat masiv cu 1.99 rating, iar FlameZ a fost al doilea din tabela cu 1.51 rating si mezii a fost singurul cu rating alb, 1.04.

Cred ca ne-a asigurat din nou apEX ca "he still got it", nu? Are momente cand e super, super cracked si inca are un aim superb.

• Love 1