Derby Posted August 13 Posted August 13 Salutare tuturor! Nu am mai facut un update de ceva timp la TOP 10 HLTV. Ei bine, s-au adunat mai multe noutati si trebuie spuse 🙂 Falcons au ajuns pe TOP 1 de cand au luat Majorul, dar intre timp, Vitality au cazut pe locul 4 de pe 2! TOP 5 arata in momentul de fata asa: Falcons - 907 puncte Spirit - 752 puncte FURIA - 646 puncte Vitality - 626 puncte MOUZ - 574 puncte Dupa cum se poate vedea, si NaVi au cazut enorm de mult, fiind pe locul 6 HLTV in acest moment. De ce spun Vitality done dirty? Stiti site-urile alea legit care tot timpul ofera predictiile pentru cine va fi invitat la Major? Ei bine, cumva, toti spun ca Vitality o sa rateze Singapore Major 2026 si nu o sa se califice :))) nu stiu ce au avut in cafea de spun treaba asta, ca si cu ditamai fall-offul absolut niciodata nu o sa fie incat sa rateze Majorul cu totul. Acolo spun baietii asa: Stage 3 - Spirit, BIG, Mouz, FaZe, Inner Circle, fnatic (in momentul de fata) Stage 2 - HOTU, 100 Thieves, K27, Alliance, 1win, Betclic Stage 1 - Parivision, Heroic, Falcons, BC.Game, Acend, BetBoom Mda, nu stiu, probabil e bazat pe VRS in momentul de fata si pe predictia ca daca continua asa, dar tot e mega stupid si nici macar nu vad rostul sa anunti asa ceva, e lame rau. Continuand, NaVi au acum locul 6 pe HLTV, iar FaZe a revenit in TOP 10 HLTV! Pentru a mia oara, is FaZe back?? Intregul TOP 10 HLTV arata asa: Falcons - 907 puncte Spirit - 752 puncte FURIA - 646 puncte Vitality - 626 puncte MOUZ - 574 puncte NaVi - 459 puncte 9z - 363 puncte Aurora - 330 puncte FaZe - 328 puncte G2 - 308 puncte Cam asta ar fi intregul TOP 10. Ce parere aveti? Cred ca EWC 2026 o sa mai schimbe ordinea echipelor, dar in principiu nu cred ca o sa se schimbe echipele in sine din top 10, maxim cate 1-2 asa la upset-uri daca e cazul. 1
Recommended Posts