Derby Posted August 16 Posted August 16 Salutare tuturor! Cred ca deja devine din ce in ce mai plauzibil faptul ca Ryan Reynolds il va juca pe Deadpool in Avengers: Doomsday. Dupa stint-ul de la SDCC 2026 (San Diego Comic Con), toata lumea spera ca Deadpool sa fie parte din film. Acum, la D23 expo, Hugh Jackman apare "impreuna" cu Reynolds, oferindu-si participarea impreuna cu ceilalti actori pentru filmarile filmului care deja s-au terminat (Ryan ii vorbeste din spatele camerei si il forteaza sa "citeasca" de pe o foaie discursul in care cere ca Wolverine si Deadpool sa faca parte din film). Reynolds il ameninta ca urmatoarele filme vor fi Deadpool & Spiderman si o gramada de alte filme mult dorite dar specific "fara Wolverine" daca acesta nu asculta. Presupun ca gluma cu "till he's 90!" nu e chiar gluma :))) By the way, asta fac si leak-urile posibil adevarate. Nu le-am citit pe toate dar SPOILER ALERT, enumar cateva: - Wolverine vs Tobey Maguire's Spiderman - Captain Hydra Steve Rogers - Ghost Rider in Doomsday/Secret Wars (Nicolas Cage) - Agents of SHIELD? Voi ce parere aveti? Eu deja mor de hype efectiv 🙂 1
Recommended Posts