Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hellooo guys!

Dacă n-aveți ce vedea zilele astea, vă recomand mini-serialul ”I Will Find You”. E un thriller bazat pe romanul lui Harlan Coben, cu Sam Worthington, Milo Ventimiglia și Britt Lower.

Povestea îl urmărește pe David, un tată aflat în închisoare pentru uciderea propriului fiu. Totul se schimbă când apare o dovadă că băiatul ar putea fi încă în viață, iar de acolo începe o cursă plină de mister, secrete și răsturnări de situație.

Eu personal, l-aș recomanda pentru că are exact combinația care mă prinde cel mai tare: suspans, emoție și mister. Nu e doar un mini-serial în care încerci să afli adevărul, ci și o poveste despre iubirea dintre părinți și copii, vinovăție, speranță și cât de departe e dispus să meargă cineva pentru persoana iubită.

Are doar 10 episoade și te prinde de la primul. 👀

Vizionare plăcuta ! 

• Starred 1
Posted

Salut @giuliiiaaa, m-a convins o prietena sa il vizionez si cand am vazut ca Sam si Milo au roluri principale, l-am inceput direct. Sam imi place tare mult in orice joaca iar Milo il ador inca de cand am vazut serialul Heroes, care inca e top 10 pentru mine. 

Este un serial superb si chiar sper sa mai fie facute seriale in stilul acesta, e plin de plot twisturi geniale.

Si Chi McBride (Dr House, Hawaii Five-0 si alte filme celebre) a ajutat foarte mult la pastrarea intrigii, deoarece modul in care a interpretat agentul FBI te tinea lipit de ecran si erai sigur ca tot timpul scapa la limita sau este prins si te facea cu atat mai mult sa tii cu personajul principal.

Orice serial cu cameo de la Clancy Brown este entertaining, eu cel putin pana acum nu l-am vazut pe omul ala sa aibe vreun rol slab sau intr-un serial/film de calitate scazuta.

Daca mai ai seriale bune pe care sa le recomanzi, poti oricand sa faci un topic despre fiecare 🙂

• Love 1