Jump to content

CS2 Spirit ii bate pe Vitality pentru prima data si ii elimina de la eSports WorldCup 2026

Recommended Posts

Posted

Salutare tuturor!

Pentru prima data in 2 ani si ceva si pentru absolut prima data de cand ropz face parte din Vitality, Spirit au reusit sa ii bata pe Vitality o serie intreaga.

Pana acum, doar Vitality ori castiga la limita, ori stergea pe jos cu Spirit. Ieri, povestea s-a schimbat.

Spirit a PACALIT un 13-11 pe Anubis dupa care Vitality a PACALIT un 16-14 pe Nuke in care magixx a fost impostor (nade-ul de la 15-14 xDDD).

Tabela de scor aici

Pe harta decider, Mirage, Spirit a fost absolut dominant si a sters pe jos cu albinutele, intr-un meci absolut horror mai ales pentru fanii din Franta ai Vitality (deoarece EWC are loc la Paris). 13-3 pentru Spirit.

Probabil a fost una din super putinele dati in care CHIAR, dar CHIAR apEX n-a miscat nimic deloc pe calling. Pur si simplu lua decizii extrem de stupide, eu cred ca minte maxim pe treaba cu pregatitul o luna jumate.

Nu ai cum, runda de runda sa dai cu capul de A mai ales cand donk e acolo godmode si va rupe si sa nu vreti nici de-al naibii sa incercati ceva si pe B. Similar cu callingu de 2 lei al lui arT in care dumau mergea +w cu shiftu in AWP lu m0nesy 5 runde in apps la rand :)).

Anyhoowww, donk e super happy acum as spune. Vitality pur si simplu nu merita winul.

Exact cum glumesc unii, cred ca e true ca "sexul" a distrus cea mai mare echipa, e clar ca apEX si mezii sunt cu capul in alta parte si din cauza asta, altfel nu stiu, chiar nu stiu, pe atunci a inceput fallofful.

Ganditi-va ca deja au o forma destul de horror de ceva timp si in ultimele luni tot au reusit sa le zica "sit" la Spirit de mai multe ori si pana si la Cologne daca treceau de Falcons (care a fost pacaleala 13-11 toate 3 hartile si multa soarta la Falcons), mai mult ca sigur era FURIA-Vitality finala, ca tot ii rupeau pe Spirit.

Ieri au fost mai buni Spirit si asta e 🙂 

Vizionati meciul: 

Enjoy!

• Love 1
  • Maximum Rate 1