Derby Posted August 23 Posted August 23 Salutare tuturor! Desi brazilienii erau in al noualea cer cu 2 echipe in semifinalele EWC 2026, ambele si-au pierdut meciurile si au ajuns sa se bata intre ele pentru 3rd place decider. Cumva Legacy au reusit sa ii rupa si pe FURIA si sa isi asigure locul 3 la turneu. Noul AWP-er, try, a fost absolut splendid intregul playoff si intregul turneu, cu numere si playuri extrem de impresionante. Pacat ca ieri cu Spirit au dat choke si au si trollat masiv, ca aveau finala lejer. Tabela de scor o avem aici. Chiar a fost un meci entertaining. Vizionati mai jos highlights: Enjoy! 1 1
420 Posted August 24 Posted August 24 Eh mister @Derby... sa nu exageram ca "i-au rupt", a fost un bo3 care a ajuns pana in mapa decisiva, iar toate mapele s-au terminat cu scor final de 13-9, nu mi se pare o victorie zdrobitoare. Cei drept, Furia a aratat putin diferit de la prima harta la a 2 a si a 3 a, dar nu pot spune ca a fost un meci usor pentru cei de la Legacy. Avand in vedere ca sunt amebele echipe "Braziliene" probabil acestea au si destul de multe scrim-uri intre ele si jucatorii se cunosc destul de bine, mai ales cei din Brazilia. Asa cum am zis si in topicul despre finala pe care l-ai facut tu foarte bun, scurt si la obiect cum ne place, imi pare nespus de rau de Legacy ca nu au ajuns pana in marea finala. Macar daca pierdeau cu Spirit sa o fii facut in finala nu in semis. Totusi, putem sa tragem niste concluzii despre Legacy de la acest turneu... care fie ca ne plac fie ca nu, Legacy mai au loc de crescut mult si sunt o echipa cu un potential mare. Au demonstrat ca finala de la CS Asia Championship contra celor de la Falcons nu a fost deloc un "fluke" reusind sa ii doboare si de data aceasta. Ma bucur totusi ca avem niste schimbari in clasament cat de cat si usor usor din ce in ce mai multe echipe care sunt momentan intre scena de tier 1 si 2, un 1.5 cum imi place sa le zic eu, incep sa le faca probleme constant echipelor "mai mari". Chiar daca nu sunt, nu am fost si probabil nu am sa fiu neaparat candva un mare fan pentru echipele din South/North America, sunt entuziasmat sa ii vad pe cei de la Legacy cum vor continua acest val de "hype" si "good form". 1
Derby Posted August 25 Author Posted August 25 @420eu personal sper ca Legacy sa ramana cu o forma monstru. Daca jucau cum trebuie, eu zic ca ori i-ar fi batut pe Spirit, ori cel putin se ajungeau la Overtime-uri si harta decisiva. Legat de scor, poate ca a fost apropiat, dar daca te uiti la meci foarte multe runde FURIA le-a luat la "bâză", ceea ce urasc sa spun deoarece pana se retrage FalleN cu ei tin cel mai mult, de aceea ma si enerveaza rau cand tot pierd mai ales cand se vede clar ca problema e la ei, nu ca echipa cealalta a fost mai buna (in cazul meciului cu FUT, deciziile lor erau horror). Singura harta cu adevarat aproape si periculoasa sa zic asa, a fost 13-10 lui Legacy contra Falcons, in rest toate hartile celor de la Legacy din playoffs au fost Sweep, se vedea clar ca sunt echipa dominanta si ca cealalta echipa ia runde pe post de scraps, la limita, si fara vreo speranta. Legacy nu avea nimeni sperante ca trec nici de Navi, si ne-au impresionat super placut. Eu cred ca try are un viitor stralucit. 1
Recommended Posts