Jump to content

CS2 Spirit castiga eSports World Cup 2026 si donk este MVP

Recommended Posts

Posted

Salutare tuturor!

Dupa ce FUT si Spirit s-au luptat ca gladiatorii, Spirit au reusit sa ia trofeul si spre surpriza nimanui donk este MVP-ul turneului. (tabela de scor aici)

FUT a castigat Cache 13-10, apoi au reusit un comeback splendid pe Anubis pentru a forta overtime dar au pierdut 16-13.

Pe a treia harta, Ancient, aveau victoria asigurata dar foarte mult bulan si soarta de la Spirit i-a dus la castigul in Overtime cu 16-14.

Din pacate pentru FUT si din fericire pentru fanii Spirit, Nuke a fost no-contest, Spirit a sters pe jos cu FUT intr-un 13-5 mega dominant in care doar i-au farmat pe Navi Junior.

100% au fost mega demoralizati dupa ce Ancient le-a scapat printre degete. Un lucru super bun a fost ca donk a rezistat fara sa se tilteze si astfel au reusit sa castige seria, ca daca donk iar se tilta era gg.

Vizionati highlights:

Enjoy!

• Congrats! 1
  • Love 1
Posted

Eu unul ca spectator "neutru" la acest meci, pot spune ca nu am mai trait atat de dezinteresat o finala de mult timp. Nu stiu daca pur si simplu nu am fost atat de atasat de acest turneu sau pur si simplu dispretuiesc ambele echipe acum ca Lau nu mai este membru FUT, incat nu m-a interesat deloc. 
Deobicei cand un astfel de miracol ca o echipa mult mai slaba precum FUT sa ajunga intr-o finala de un turneu atat de mare si important, eram primul care sarea sa ii sustina sau neaparat voiam sa ma uit la meci, de data asta a fost foarte diferit. Probabil si pentru faptul ca nu am avut deloc incredere in FUT avand in vedere ca avea sa se infrunte cu probabil cea mai in forma echipa din acest moment, aceasta fiind din pacate (pentru mine cel putin) Spirit. 
Cel mai rau mi-a parut de Legacy, venind dupa 2 victorii contra unor echipa mult mai puternice decat ele sau cel putin Falcons era mult mai puternica (Navi mi se pare ca arata din ce in ce mai rau), speram ca acestia sa reuseasca sa duca "Cinderella run-ul" pana la capat. Plus ca puteam sa avem o finala intre  2 underdogs care din punct de vedere al viewership-ului probabil ar fii fost ceva rau, pentru scena si circuitul de tier 1-1.5 ar fii fost ceva foarte misto.
Overall tot turneul asta mi-a lasat un gust amar si pentru mine o sa fie ceva uitat foarte rapid (vreau sa specific ca nu doar pentru ca a castigat spirit sau ceva de genul, strict ce vibe am avut pe parcursul lui eu personal).

Posted

@420mie mi se pare ciudat sa dai disregard asa instantaneu la FUT doar fiindca nu mai e Lau.

Cand am vazut ca il baga pe xfl0ud, mi s-a dus si mie hype-ul si sincer credeam ca o sa fie adio. Dar acum ca am vazut cum rupe la FUT spre deosebire de Heroic, era imposibil sa nu tin cu ei in continuare (plus ca oricum, sa fim seriosi, cam toti de la FUT sunt super likeable).

Eu de obicei cam sunt spre a tine cu Spirit, dar tuneul acesta am fost contra ei la fiecare meci, mai ales cand am vazut ca ii bat JijieHao. Am tinut cu BIG, B8, Vitality, Legacy si dupa clar cu FUT.

FUT le-au tinut super bine piept la Spirit si daca nu pierdeau Ancient (care sincer le-a fost efectiv smuls dintre degete inclusiv din mult noroc), eu cred ca pe a 4-a harta, Nuke, nu ar fi fost atat de demoralizati si ar fi oferit o rezistenta mult mai mare.

Mai mult ca sigur ajungeam pe decider map cu 2-2, dar cu un Spirit mult mai tiltat si un FUT cu un moral mult mai bun si mai focusati.

Finala dintre cei 2 underdogs ar fi fost superba, dar asta este... Nu inteleg neaparat de ce tie ti-a lasat un gust amar turneul, dar eu personal ce vreau este sa se pastreze o productie la fel de buna ca la acest turneu (audioul si HUD-ul pentru spectatori au fost absolut splendide)

• Love 1