Derby Posted August 25 Posted August 25 Salutare tuturor! Niste noutati legat de rostere. Ma gandesc ca deja stiti ca nota care a fost la Parivision acum e la Cybershoke, parca am ratat stirea, not sure. Anyhow, stirea mai mare este ca Luminosity i-au dat bench lui Bymas (fostul Monte dar cu lux in loc de gizmy ca IGL). Intr-adevar de cand s-au facut Luminosity, Bymas a aratat absolut horror, dar cu Monte si Gizmy clar nu era el problema, rupea. Eu am impresia ca lux este un IGL de 2 lei, si la Legacy a fost la fel. Macar la Legacy a avut o perioada de honeymoon unde le ieseau schemele, but meh. Aurimas Pipiras (Bymas), ahem, nu stie inca la ce echipa o sa mearga, dar zvonurile despre noul AWP-er al Luminosity deja sunt peste tot. Strazile spun ca domnul SunPaypal, aa pardon Sunpapi, adica nuu... SunPayus, asa, o sa se alature organizatiei din Canada. Deci pe scurt, Monte already breaking up? Vreti sa il schimbam si pe afro baieti? In alta ordine de idei, soulfly s-a dus la Eternal Fire. Omul acela a avut un hype extrem pentru Aurora si mi s-a parut printre cele mai mari dezamagiri ale rosterului turcesc. Tot nu-i vad prea bine cu Jimmi si kyxsan but who knows 😄 Voi ce parere aveti? 1
Derby Posted August 26 Author Posted August 26 Update: yxngstxr l-a inlocuit pe Bymas iar noul coach al Luminosity este kakafu, care doar isi rezuma rolul pe post de coach (a fost coach-ul Monte). Nu prea am mare lucru de spus despre asta, doar ca nu am deloc asteptari nici de la yang, e copt de un an deja. Poate totusi impreuna cu core-ul Monte si cu lux le iese ceva, but who knows. 1
Recommended Posts