Jump to content

CS2 Luminosity bench Bymas si yxngstxr il inlocuieste cu kakafu coach

Recommended Posts

Posted

Salutare tuturor!

Niste noutati legat de rostere. Ma gandesc ca deja stiti ca nota care a fost la Parivision acum e la Cybershoke, parca am ratat stirea, not sure.

Anyhow, stirea mai mare este ca Luminosity i-au dat bench lui Bymas (fostul Monte dar cu lux in loc de gizmy ca IGL).

Intr-adevar de cand s-au facut Luminosity, Bymas a aratat absolut horror, dar cu Monte si Gizmy clar nu era el problema, rupea.

Eu am impresia ca lux este un IGL de 2 lei, si la Legacy a fost la fel. Macar la Legacy a avut o perioada de honeymoon unde le ieseau schemele, but meh.

Aurimas Pipiras (Bymas), ahem, nu stie inca la ce echipa o sa mearga, dar zvonurile despre noul AWP-er al Luminosity deja sunt peste tot.

Strazile spun ca domnul SunPaypal, aa pardon Sunpapi, adica nuu... SunPayus, asa, o sa se alature organizatiei din Canada.

Deci pe scurt, Monte already breaking up? Vreti sa il schimbam si pe afro baieti? 

In alta ordine de idei, soulfly s-a dus la Eternal Fire. Omul acela a avut un hype extrem pentru Aurora si mi s-a parut printre cele mai mari dezamagiri ale rosterului turcesc.

Tot nu-i vad prea bine cu Jimmi si kyxsan but who knows 😄 

Voi ce parere aveti?

• Love 1
Posted

Update: yxngstxr l-a inlocuit pe Bymas iar noul coach al Luminosity este kakafu, care doar isi rezuma rolul pe post de coach (a fost coach-ul Monte).

Nu prea am mare lucru de spus despre asta, doar ca nu am deloc asteptari nici de la yang, e copt de un an deja.

Poate totusi impreuna cu core-ul Monte si cu lux le iese ceva, but who knows.

• Love 1