Teofan Posted August 27 Posted August 27 Salutari tuturor Abyss a revenit acum în rotația competitivă în Patch 13.04, lansat pe 18 august 2026. Riot a scos Breeze și a băgat Abyss atât în Competitive, cât și în Deathmatch. 🌌 Ce e important la Abyss: Are 3 site-uri: A, B și C, deci trebuie să gestionezi mult mai bine rotațiile. Harta are zone cu prăpăstii, iar poți cădea de pe hartă — inclusiv în anumite situații când ești împins de utilități. Are zipline-uri și multe unghiuri pentru atacuri rapide. Defensorii au mai mult spațiu de exploatat pentru push-uri agresive, tocmai datorită layout-ului mai mare. În prezent, nu a primit un rework nou în 13.04; schimbarea recentă este revenirea ei în map pool.
420 Posted August 28 Posted August 28 Salut @Teofan! Ma bucur ca vad orice fel de activitate in sectiunea de "Valorant", dar esti sigur ca Abyss are 3 site-uri ? Nu tin minte sa fii fost asa cand am jucat-o ultima data 😂.
Teofan Posted August 28 Author Posted August 28 Salut @420 din ce am găsit eu pe net așa îmi apare, sunt la inceput cu valorantul, iar daca am făcut vreo greșeală as vrea să mă corectezi Nu as vrea că ceilalți care incep sa se joacă să trăiască în minciuna
420 Posted August 30 Posted August 30 Inteleg, nu faceam comentariul sa te critic. Daca te ajuta pe viitor iti recomand sa iti iei informatiile de pe site-uri "oficiale", la primul search legat de mapa Abyss primele rezultate sunt de la surse precum chiar site-ul oficial de la Valorant unde arata poza cu harta si spcificatii - https://valorant.fandom.com/wiki/Abyss?
Recommended Posts