Teofan Posted August 28 Posted August 28 Salutari, tuturor RPD este noul LMG introdus în update-ul 42.3 și este primul LMG nou adăugat în PUBG de aproape doi ani. Calibru: 7.62 mm Damage: 43 Fire rate: 750 gloanțe/minut Magazie standard: 50 gloanțe Cu extended mag: până la 110 gloanțe Viteză glonț: 735 m/s Poți pune lunetă de până la 6x Este full-auto Se găsește normal pe toate hărțile, nu doar în supply drop. 💥 De ce e interesant? RPD-ul este făcut pentru spray-uri lungi și suppressing fire. Are damage bun pe glonț și recoil mai controlabil, iar încărcătorul de 110 îți permite să ții inamicul sub foc foarte mult timp. În același update, PUBG a făcut și LMG-urile mai bune: reload-ul lor a fost redus cu aproximativ 25%, iar reculul orizontal maxim a fost redus cu 30%. Practic, 42.3 a făcut LMG-urile „meta” pentru perioada asta, iar PUBG spune că aproximativ la fiecare 4 luni va schimba categoria de arme pusă în centrul meta-ului.
Derby Posted August 28 Posted August 28 @Teofanam intrat aseara random pe PUBG cu @Reynxo. Din 2 sau 3 harti pe Paramo, doar arma asta am gasit-o pe jos si habar nu aveam ce este. Nu stiu ce sa zic despre acea descriere a armei, mie mi-a tras horror si nu a prea dat damage (nu aveam tactical/heavy stock, dar totusi...). Poate am avut ghinion fiind la close range combat, dar asta cu meta-ul sper sa fie solidificata ca ma plictisesc tot timpul aceleasi 2 arme sa le joc :))
Teofan Posted August 28 Author Posted August 28 Arma este introdusă în anul acesta și din ce am citit nu prea are range ul prea bun. Cei de la PUBG vor sa mai facă niște update uri pe aceasta arma
Derby Posted August 28 Posted August 28 58 minutes ago, Teofan said: Arma este introdusă în anul acesta și din ce am citit nu prea are range ul prea bun. Cei de la PUBG vor sa mai facă niște update uri pe aceasta arma @Teofanpai tocmai asta spuneam, ca eu la close range m-am batut. Teoretic fiind LMG ar trebui sa fie benefic la mid-long range, dar mna, PUBG oricum iau decizii dubioase de obicei Oricum, arma tragea zici ca era cu peleti nu cu gloante
Teofan Posted August 28 Author Posted August 28 10 minutes ago, Derby said: @Teofanpai tocmai asta spuneam, ca eu la close range m-am batut. Teoretic fiind LMG ar trebui sa fie benefic la mid-long range, dar mna, PUBG oricum iau decizii dubioase de obicei Oricum, arma tragea zici ca era cu peleti nu cu gloante Cum spui tu, nu prea le am cu PUBG🤣, mi a apărut update ul asta pe net și am zis să îl fac pe forum 1
Recommended Posts