Derby Posted August 31 Posted August 31 Salut! Pentru mine cea mai crazy serie de pana acum la Blast Open Porto 2026 a fost clar Legacy vs Vitality. Din pacate pentru Legacy, datorita unor erori naive si datorita unui "bulan" extrem al lui m0nesy, au fost trimisi in Lower Brackets contra Vitality. Tabela de scor Vitality vs Legacy aici. Prima harta, Nuke, Legacy o conduceau 10-2 apoi 11-4. Vitality la T-side au facut un comeback extraordinar de nebun datorita lui ZywOo, in care au castigat la limita limitelor 16-14 pe o harta care putea fi luata de oricine. Efectiv ambele echipe pareau castigatoare dar in acelasi timp clar Vitality erau cei superiori datorita unui asa comeback. Totusi, mi-a parut tare rau de Legacy. Au si facut greseli, au si avut ghinion, dar try l-a cam dobandit pe ZywOo pe intreaga serie. Anyhow, pe a doua harta, Mirage, Legacy a castigat 13-9 lejer. Pe Dust2, Legacy au inceput binisor cu un 6-6 pentru CT. La terro, n-au miscat absolut nimic si Vitality a terminat harta decisiva cu 13-8. ATENTIE! apEX hard-carry pe Mirage cu 1.29 rating, iar apEX starplayer pe Dust2 cu 1.62 rating. ZywOo a avut 0.85 pe Mirage (al doilea dupa apEX avand 1.09) si 1.4 pe Dust2. Sa mai zica vreodata cineva ceva de apEX, pe langa ca e top 3 IGL of all-time, mai e si in top 5 mechanically-wise (dintre IGL) lejer. Probably the best IGL aimer right now, if not ever (blitz a cazut enorm iar Krabeni e close dar tot e ceva mai slabut desi are doar 21 de ani, iar in rest nu prea vad pe nimeni aproape) Highlights la meci: Enjoy! Chiar imi pare tare rau de baieti, sincer, meritau Playofful, dar asta este... 2
420 Posted August 31 Posted August 31 O serie destul de interesanta pot spune. Mi-a placut si mie cel mai mult de pana acum, probabil ca si meciul de azi dintre G2 si Aurora a fost bun, dar nu la acelasi nivel. Legat de IGL tragaci, probabil cei mai buni sunt cei mentionati de tine, dar eu consider ca si xertion de la Mouz ar putea fii un candidat, avand in vedere ca era super tragaci pana sa faca tranzitia, probabil odata ce isi va intra in mana cu toate treburile de IGL va revenii si la abilitatile mecanice pe care le avea pana acum putin timp.
Derby Posted August 31 Author Posted August 31 22 minutes ago, 420 said: O serie destul de interesanta pot spune. Mi-a placut si mie cel mai mult de pana acum, probabil ca si meciul de azi dintre G2 si Aurora a fost bun, dar nu la acelasi nivel. Legat de IGL tragaci, probabil cei mai buni sunt cei mentionati de tine, dar eu consider ca si xertion de la Mouz ar putea fii un candidat, avand in vedere ca era super tragaci pana sa faca tranzitia, probabil odata ce isi va intra in mana cu toate treburile de IGL va revenii si la abilitatile mecanice pe care le avea pana acum putin timp. xertioN primele ture de IGL a rupt. Asa cum torszi a avut o perioada de "macarena", acum o are xertioN. Nu stiu daca isi va mai reveni sau nu, oricum tot hatewatch le dau. G2 si Aurora a fost super misto pe Inferno. In rest acel 13-1 a fost deathmatch :))) iar prima harta nici aia departe nu a fost, heavygod 1v9 a fost entertaining though 1
Recommended Posts