Derby Posted Saturday at 10:46 Posted Saturday at 10:46 Salut! House nu cred ca mai are nevoie de introducere, absolut toata lumea il stie pe geniul nebun, sarcastic si "nepasator" care da bully la toti si dupa gaseste cele mai nebune si neortodoxe solutii ilegale pentru a vindeca miraculos pacientii in ultima secunda. 8 sezoane si 177 de episoade, un fenomen global cu nota 8.7 pe IMDB si top 3 medical shows of all time. Poate fi vizionat pe SkyShowtime, Netflix sau Amazon Prime Video. Printre actorii principali sunt: Hugh Laurie - House (Tomorrowland, Night Manager, Monsters vs Aliens, Stuart Little si multe altele) Jennifer Morrison - Allison (Once Upon a Time, Star Trek, Night Agent, Warrior, How I Met Your Mother, This Is Us, Miracle on 34th Street, Mr & Ms Smith) Kal Penn - Lawrence (seria Harold & Kumar, Designated Survivor, Smile, American Horror Story, How I Met Your Mother, 24, Superman Returns) Vizionati trailerul: Enjoy! 2
Teofan Posted Saturday at 17:19 Posted Saturday at 17:19 Am vazut trailer-ul odata si nu mi s-a parut asa wow. Dar peste cateva saptamani am vazut la un prieten un episod si am zis ca trebuie sa il incerc, si au trecut cateva luni bune si nu l-am mai vazut.:(
Recommended Posts