Robert. Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Buna seara. Am hotarat sa vand serverul BLUE, are minim 10 playeri / zi. Am avut cel mai mult 20 de playeri. Pret: 5Euro / Cod reincarcabil / PayPal = 25 lei. Date contact: PM sau skype: roby.gaming !Atentie: Serverul este hostat de la DreamServer pana pe 24 decembrie. Plata: 8E/Luna la GameCore sau HKS doar daca ramaneti cu el in comunitate sau 10E/luna daca plecati cu el. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa-mi acordati PM sau sa discutam pe skype. Rapid! O seara faina!
CIPI Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Pai de ce nu ai spus ca vinzi server-ul si mi-ai dat remove pe motiv "inactivitate" ? Eu eram destul de activ server+forum. Acum Inteleg totul. :/ Multumesc pentru minciuni si neseriozitate.
AndreAS Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 De cate sloturi este? Poate-l iau eu sa-l fac tot Respawn ca si Romania.
csfweed01 Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 De cate sloturi este? Poate-l iau eu sa-l fac tot Respawn ca si Romania.Ai deja un server hostat la DreamServer aici e decizia lui Gamecore sau a lui HKS daca ai voie sa detii 2 servere date de ei.Dar pentru ce motiv il vinzi am vazut ca te ocupii de el.
AndreAS Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Ai deja un server hostat la DreamServer aici e decizia lui Gamecore sau a lui HKS daca ai voie sa detii 2 servere date de ei. Dar pentru ce motiv il vinzi am vazut ca te ocupii de el. Nu inteleg care ar fi problema ta, atata timp cat ma pot ocupa de ele nu vad "interdictia"! Unde ai vazut tu asa ceva? Atata timp cat IL PLATESC, pot sa deschid 200 de servere in aceeasi comunitate!
GAMECORE Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Tu vrei sa faci bani pe spatele nostru , nu ? Pe munca , pe timpul si pe cheltuielile noastre, corect ? Ti-am suspendat serverul pentru neseriozitatea de care ai dat dovada. La telefom am vorbit ceva, acum vad ca ai decis altceva. Ti-a fost oferit un server sa te ocupi de el ( poate a doua sau a treia sansa care ti-a fost oferita ) si tu ti-ai batut joc. Totul pentru 25 de lei... Tu vrei sa vinzi un server pe care l-ai luat GRATIS ! Nu putem permite asta.. De cate sloturi este? Poate-l iau eu sa-l fac tot Respawn ca si Romania. 32 de sloturi. Daca vrei serverul anunta-ma printr-un mesaj privat. Il vei primi tot prin oferta cu o luna gratuita , nu cu bani cum ti-a cerut el. Edit later: Robert, daca vrei backup la server anunta-ma printr-un mesaj privat. Inainte ca acesta sa fie preluat de altcineva. 3
HKS 27D Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Roberte, nu poti vinde un server dat de RESELLER, la care n-ai platit niciodata gazduirea! Trebuia sa fi platit cel putin odata gazduirea, apoi puteai sa-l vinzi, pentru ca erai proprietar de drept cu acte in regula. Iti lansam si factura la el, daca era nevoie. 4
Recommended Posts