ionutFTW Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Vand steam cu cs.16 pe el Pret: 5 euro paypal/sms Nu este bannat
HKS 27D Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Am nevoie de data de creare a contului, numarul de telefon de pe care a fost achizitionat, Key-ul (Daca e de la computergames) si data in care a fost achizitionat primul pachet de jocuri pe cont. Mai precis, toate informatiile care tin de cont sunt utile in cazul in care se ivesc situatii neplacute si trebuie sa recuperez contul cu un Ticket la steamcommunity. Daca nu poti furniza aceste informatii, contul poate fi luat inapoi de catre detinatorul de drept. Lasa-mi un mesaj detaliat in care explici cum sta treaba.
ionutFTW Posted November 2, 2016 Author Posted November 2, 2016 Am nevoie de data de creare a contului, numarul de telefon de pe care a fost achizitionat, Key-ul (Daca e de la computergames) si data in care a fost achizitionat primul pachet de jocuri pe cont. Mai precis, toate informatiile care tin de cont sunt utile in cazul in care se ivesc situatii neplacute si trebuie sa recuperez contul cu un Ticket la steamcommunity. Daca nu poti furniza aceste informatii, contul poate fi luat inapoi de catre detinatorul de drept. Lasa-mi un mesaj detaliat in care explici cum sta treaba. Este vechi steam-ul nu a fost al meu l-am achizitionat acum 2 ani Nu am cd-key la el uite profil > http://steamcommunity.com/id/romeomariean1 1
ionutFTW Posted November 2, 2016 Author Posted November 2, 2016 Accepți și paysafe ? Nu imi pare rau
ionutFTW Posted November 2, 2016 Author Posted November 2, 2016 Cod reincarcare vodafone 5E, vrei? Discutam in pm
ionutFTW Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 Steam-ul nu se mai vinde Topic closed.
Recommended Posts