CIPI Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Frumos , Bravo. Nu stiu de ce dar eu nu am acele modele pentru text.
se7en. Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Incearca textul secundar "wendy" pe "11 px" si pe "none" In rest e ok , continua , kw !
Tokyo GFX Posted January 25, 2017 Author Posted January 25, 2017 umpic mai mult shrapen, in rest ii bine. nu folosesc deloc sharpen ))
SoundW Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 Apreciez munca ta , sunt unele lucrari uimitoare . Kw 1
Edward. Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Lucrezi frumos, dar mai ai putin de lucrat pe text.
MARUSKY Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 Ai foarte mult de lucrat... Mai ales la blur Folosește sharpen, se vede urât fără. Keep working
Tokyo GFX Posted February 19, 2017 Author Posted February 19, 2017 Am decis sa dau t.c la portofoliu deoarece isi dau cu parerea oameni care nu au treaba cu PS-ul. O sa mai postez aici, dar fara posibilitatea de a lua in considerare sfaturi. Nu fac ca sa ajung profesionist, daca explic o data ca nu folosesc ceva dintr-un motiv, inseamna ca nu imi place cum arata, fac creatiile cum imi plac mie. Anyway, multumesc tuturor pentru sfaturi. (Cei care au treaba cu PS-ul)
Recommended Posts