GAMECORE Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 Tipul lucrării (avatar, semnătură sau altceva): Logo Tema lucrării (are legătură cu 'render-ul' sau 'stock-ul'): fara tema, este doar model de logo + text care trebuie extras si pus in Adobe Illustrator / Photoshop 507x273px Render-ul sau stock-ul (obligatoriu): prin PM Dimensiunile lucrării: Text-ul principal: MAIN TEXT Text-ul secundar: SECONDARY TEXT Alte detalii despre lucrare: este pentru un alt website, nu forum de gaming Daca doreste un designer sa ma ajute o sa ofer si restul detaliilor prin PM, telefonic sau pe teamspeak.
GAMECORE Posted May 25, 2021 Author Posted May 25, 2021 Salut, Real. Multumesc pentru răspuns. Ti-am trimis mesaj privat astazi si astept in continuare datele de contact acolo.
Ak-47juice Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 Salut, astept mesaj in privat, o sa incerc sa te ajut !
real Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 Cred ca putem TC, eu am vorbit cu @GAMECORE in privat, cine mai doreste sa l ajute daca exista cineva ii poate da mesaj in privat.
Recommended Posts