HKS 27D Posted June 14, 2022 Posted June 14, 2022 Plugin SourceMod CSGO: Map credits events Shop Core Pluginul Random Map-Credits / Random Map-Events for Shop se adresează serverelor de CSGO care au SourceMod. Există compatibilitate 100% cu serverele de CSGO Competitive sau Casual atât pe SourceMod 1.10, cât și pe SourceMod 1.11 dev. Menționez că pluginul rulează pe Shop Core by FrozDark (Fork by R1KO & White Wolf). Link GitHub: https://github.com/hlmod/Shop-Core Care e rolul pluginului Map credits Events for Shop? ➟ Desfășurare evenimente random per hartă ➟ Nu este nevoie ca adminii să fie prezenți pe server ➟ Pluginul dă mesaje automat în ziua aleasă pentru Random Map-Credits / Random Map-Events for Shop Core ➟ Se anunță câștigătorul pe chat în runda următoare ➟ Restul jucătorilor primesc credite de asemenea ➟ Se face logs cu jucătorii care câștigă evenimentele (Nume + Steam ID) Pluginul de față realizează procesele automate de randomizare credite jucători. Sigur că mai sunt și alte lucruri de spus, dar nu are sens să descriem aici. Dacă ești manager de server și vrei credite random pe hărți sau customizare acordare credite jucători pentru Shop - acesta e pluginul potrivit pentru tine ✓. Descriere plugin Map credits events Shop ★ Tip resursă CSGO: Plugin SourceMod ★ Nume plugin CSGO: [FAIRSIDE.RO] Random Map-Credits / Map-Events for Shop ★ Autor plugin publicat: HKS 27D ★ Versiune plugin: 1.0 ★ Asistență modificări plugin: Da ★ Posibilități personalizare plugin: direct din sursă sau prin ConVars - depinde cum doriți ★ Erori posibile și compatibilitate: No errors, no warnings, fully compatible with SourceMod 1.10 și SourceMod 1.11 dev ★ Optimizat: Da, scris de la zero pe un raționament specific nevoilor serverelor de CSGO ★ Consum CPU/RAM: Nu ★ Valabilitate plugin: serverele FAIRSIDE.RO și serverele altor comunități ★ Contact: Pentru plugin mă puteti contacta pe Forum, Steam, TeamSpeak sau Discord ★ Alte informații: Pluginul a fost scris pe baza Mega-Event. Așa cum ajută Mega-Events for Shop Core - ei bine, la fel ajută și Map Credits Events for Shop. Plugiul se bazează pe ultima versiune de Mega-Events for Shop Core, cu mențiunea că oferă mai multe posibilități de customizare per mapă, interval orar și nu numai. Un jucător va primi un număr imens de credite de-a lungul hărții - iar ceilalți vor primi mai puține credite deoarece nu sunt câștigătorii evenimentului. Se iau în calcul toate situațiile care ar putea apărea în gameplay. Se face logs pentru o lista lunară cu cei care câștigă evenimentele pe harți și se anunță câștigătorul fiecărui Map-Event. Sigur că se poate customiza foarte mult pluginul în sine, dar am ales să nu intru mult în detalii. Personalizare Shop Core - Map credits events for Shop Generare config automat pentru ConVars în csgo/cfg/sourcemod fs_COMMUNITY-PRIVATE-CONVARS Menționez că nu pot comunica cum rulează exact acest plugin pentru că s-ar împrumuta ideile fără indicarea sursei. Oricum am spus deja destule mai sus. Așadar, la nivel public rămânem cu ce s-a spus anterior: automatizare credite pe evenimente de tip Map-Event pentru serverele de CSGO bazate pe Shop (credite). Poze Map-Events - Credits plugin Poze pentru pluginul Map credits events - Shop Core Fork nu sunt afișate încă. Cod sursă plugin Map events for Shop Credits CSGO Nu putem publica codul pentru pluginul prezentat (Map events for Shop Credits CSGO). Pentru detalii puteți citi paragraful cu privire la codul sursă din acest topic: https://www.fairside.ro/forum/topic/29424-sourcemod-csgo-scheduled-events-for-shop-giveaway-included/ Funcționalitate completă plugin Map credits events for Shop CSGO Nu am detaliat întreaga funcționalitate a pluginului Map credits events for Shop CSGO pentru că nu e nevoie. Menționez că pluginul de față se bazează pe Linux Scheduler, dar nu face calcule useless pe CPU si nu are timere. Nu există o versiune mai bună pe Internet care să facă același lucru mai bine de atât. De fapt, nu există echivalent la niciunul dintre cele 3 pluginuri: Scheduled events for Shop - GiveAway included Mega events Shop Core [Fork] Random Map Credits / Map Events for Shop Core Eu personal nu am gasit ceva facut special sa tina cont de performanta serverelor si sa ruleze direct pe linux tot ce trebuie, nu sa treaca prin SourceMod - Metamod - Engine CSGO - pana la Kernel Linux. Oricum, logica din spate e bazata pe pluginurile de fairside imbunatatite de-a lungul anilor si pe NIGHTMODE-ul transformat in SHOP-EVENT MODE + Linux Scheduler. Ne bucuram ca suntem primii, dar ne-am bucura si mai mult daca si alte comunitati ar impartasi ideile cu ceilalti. Individualismul asta nu duce la nimic bun pe termen lung. Toate cele 3 pluginuri au fost idei personale care mi-au venit atunci cand m-am uitat la modul de organizare al serverelor de CSGO din Romania. Automatizarea e cheia. Plugin Credits K4ryuu from KitsuneLab - Getting a random player to work with in the plugins sNok3 from KitsuneLab - Some advice about plugin code (for Mega events Shop Core) Cum pot obține pluginul de Map credits events? Pentru pluginul de automatizare Map Credits for SHOP puteți posta la secțiunea Public development. Pentru a obține acest plugin este nevoie: să aveți un server de CSGO care face parte din comunitatea FAIRSIDE.RO de peste două săptămâni să reprezentați o comunitate care nu a avut vreodată altercații cu noi și nu a trimis admini să înjure, să jignească, să facă reclamă în mod voit, să critice fără argumente sau să ia în derâdere numele fairside să reprezentați servere care nu au avut antecedente negative în ceea ce privește relaționarea cu FAIRSIDE.RO Există de asemenea posibilitatea să primiți acest plugin respectând licențele SourceMod & Linux: SourceMod License: https://www.sourcemod.net/license.php Linux License: GPL-2.0: https://www.kernel.org/doc/html/v4.18/process/license-rules.html Pași pentru realizarea pluginului Map Credits Events for Shop Core CSGO v1.0 Beta - 14.06.2022 Initial Release Viitoare îmbunătățiri (possible features) I = Improvement FF = Future feature FR = Feature request INFO: Dacă aveți idei care nu sunt deja implementate, scrieți-mi.
Recommended Posts