kenzake powah! Posted February 1 Posted February 1 Trebuia sa ajungem si la topicul asta , topic care in ciuda experientelor mele , aici am avut efectiv cei mai multi prieteni si cea mai multa activitate . FAIRSIDE Totul a inceput aici in 2017 daca imi aduc bine aminte , la inceput de an . Eram un membru care dorea sa se joace si totodata un om care nu putea sa inteleaga de ce il atrage asa mult aici , ce e diferit . Eh , pe vremea aia , serverele de aici erau de 10 ori mai populate decat laleagane / freakz / indungi ( unele) / leaguecs( cancer comunitar cu spioni pusi sa linga in cur pe altii si mai fura si nume btw) / extreamcs / europacs si multe altele . Aici a fost prima data cand am muncit pe branci sa primesc ceea ce imi doream , iar in acelasi timp este singura comunitate pana la ora actuala acum 02 FEBRUARIE 2026 care a fost omenoasa cu mine , care mi a acordat o sansa . Domnul GameCore era pe atunci sefu , se ocupa toata ziua de forum si TS3 , nu era zi sa lipseasca . Si parca Ganja da nu mi mai amintesc bine daca pronunt bine numele sau nu ( scuze tata ) . A fost prima data cand am facut copy paste sa fac postari , la postarile mele de pe indungi :)) ca mi-era lene sa le mai scriu ( chestie buna ca dupa ce s-au inchis , au ramas aici indexate primele :X ) si totodata a fost prima data cand m am ocupat de TS3 . Moderator forum / Moderator TS3 . Am fost o perioada buna activ , dar dupa m-am apucat de marinarie si mai rar cu leptopul / PC-ul , drept si care am stat ani de zile pe bara si cand m-am hotarat ba , sunt in stare gata , am venit direct aici , afland ca HKS 27D este sefu acum , GameCore s-a pensionat impreuna cu Ganja , au lasat tineretea sa avanseze . HKS , un om caruia nu i pot pronunta numele aici public dar care presupun ca multa lume stie cum il cheama . Om care se ocupa de la cele mai mici detalii pana la chestiile mari . Stie el ce face , face al naibi de bine si culmea ii si place . Revenind la comunitate , e o comunitate bazata pe extrem de multa munca , investitie si sacrificii . Nu stiu cati sunteti pe aici din gasca veche , dar s-a muncit la forumul asta , la FAIRSIDE per total , o groaza . Comunitatea asta a fost mereu deschisa la idei noi , la oameni pasionati care doreau sa invete ceva si sa ajute . Stiu ca era si o campanie deschisa de tataia gamecore cum ca se cauta oameni capabili muncitori dornici sa invete , sa intre in staff . Oamenii de aici , de la Dinozauri ( GC ) la ora actuala ( HKS ) au fost intotdeauna dispusi sa ajute si sa evolueze , motiv pentru care FAIRSIDE este o comunitate de top si la ora actuala , cu servere bune si fiable , cu oameni care isi dau la fel incontinuare interesul si unde pasiunea inca nu a murit . Prin acest topic pentru ca aici este un subiect sensibil mie si special , va multumesc @GAMECORE@Ganja @HKS 27D pentru ajutorul oferit , pentru sustinerea pe care mi-ati oferit-o si totodata sa nu uitati ca aici am inceput calumea , aici terminam calumea !
Recommended Posts