Jump to content

Experienta mea pe cs 1.6

Recommended Posts

kenzake powah!
Posted

Va salut, 

Dupa cum bine se stie, presupun ca toata lumea a inceput cu cs 1.6, unii dintre noi chiar si cu 1.5 la internet cafe cu ani buni in urma.  

In topicul acesta as dori sa va explic putin despre experienta mea cu acest joc. 

Acest joc a fost o rutina zilnica in vremurile lui de glorie, un joc care ne unea pe multi dintre noi si totodata crea legaturi. Am avut o perioada foarte frumoasa in perioada 2012-2019 cu acest joc, vorbesc strict de anii astia pentru ca acestia m-au marcat daca pot sa spun asa. Ulterior dupa, au ramas foarte multe amintiri dar totodata si foarte multe legaturi cu multi oameni pe care ii pot considera apropiati.

Legat de a avea un server:

• primul server pe care l am avut s-a numit Anormalii.Indungi.Ro, server mod clasic 32 sloturi cu un host slabut la perioada aia ca altul mai bun nu era
  • Am dorit sa am mereu propriul server, mai ales cand a aparut in Romania in 2012 modul ZOMBIE
  • Ce am facut ulterior dupa cum se si presupune, mi am luat si facut server. Cel mai fiabil si jucat mod posibil pentru anii aia, ani care nu numai ca m-au marcat, dar drept dovada si la ora actuala am facut un server impreuna cu @GAMECORE si cu @TS.FAIRSIDE.RO - YanG.
  • Indiferent de activitatea lui sau indiferent de pretul lunar al acestuia, intotdeauna va exista un server de 1.6 mod zombie plague. E o placere pe care o am de mic copil si acum marindu-ma dar avand si timp totodata, nu se opreste aceasta pasiune ba din contra, devine din ce in ce mai mare si totodata costisitoare ( no problemo, eu vreau server. )

Datorita acestui mod dar totodata si pasiunii fata de 1.6, domnul @GAMECOREa revenit pe comunitate sa zic asa, a revenit si se chinuie totodata sa ma prinda(poza mai jos, tataie mai de munca sa ma ajungi😆 )

gamecore-pe-val.jpg

Trebuie sa mentionez faptul ca desi e un joc vechi, fara prea multe update-uri si grafica wow, multora dintre noi dar strict in cazul de fata eu si cu @GAMECOREcel putin, suntem innebuniti daca pot sa ma formulez asa pentru ca, repet, cu asta am crescut. Cu adminatul, ftp-ul si lifestyle-ul asta forum/1.6. Te bagi noapte cu baietii sa faci niste ammo cateva ore dupa iesi si a doua zi daca poti iar, aia era placerea , placere care aparent dupa atatia ani de zile inca a ramas . 

Pe scurt, jocul cs 1.6 si experienta mea pe acesta sunt 2 in 1. Adica?

• Relaxare
  • Amintiri ce nu vor muri vreodata.

Nota: Tataie, intra si mai capata experienta, bosorogule ! ❣️ @GAMECORE

• Like 1
  • Starred 1
  • Love 1
  • Create New...