Derby Posted May 25 Posted May 25 Salut tuturor! O sa fac un topic scurt in care o sa discut despre turneul de la esportskings, deoarece a fost nebunie. Primul meci - top 16 dupa tripla extragere 16 echipe din 29 au fost "extrase" sa joace. Mai degraba alese, unii au anulat participarea si au fost sunate manual prin alegere echipele cele mai bune/cu cel mai mult ELO sa inlocuiasca. Ghostwalkers (am mai spus de ei aici si aici) au fost extrasi la inceput si la ultima extragere nu. Au sunat revoltati deoarece erau realist vorbind favoritii sa ia locul 1 si sa ajunga pe arena in play-offs la Braila, unde locul 1 din fiecare oras concureaza intr-un final showdown pentru premiul suprem. 2 din ei erau de la Bucuresti si aveau biletele si cazarea platite, deci au eliminat o echipa low level din extragere si i-au pus pe ei in loc. Surpriza, fix cel mai slab din echipa Ghostwalkers, baiatul de la Tg. Jiu, nu a mai venit si l-au inlocuit baietii cu dan7 (detalii despre dan7 care e pro/semipro aici), deci aveau roster virtual unbeatable. Ne-a tinut minte si dan7 dar si rosterul Ghostwalkers, s-au bucurat sa ne vada, ne apreciaza deci e super. Primul meci a mers rapid, am dominat 13-1, erau mai low level dar si daca erau baieti de 3k elo la cum am tras eu si inca 2 din coechipieri nu aveau sanse. Doar headshoturi, spray transfer etc. cu aim stil donk, efectiv lifegame. Nu aveau nici o sansa. Am avut personal 1.6 rating. Top 8 - CarBonAra, stack 2.5-3k Faceit Deja meci super greu, am inceput din nou ca underdogs si in dezavantaj (jumatatea 8-4 daca nu ma insel, sau chiar 9-3). Am facut comeback castigand 13-10, am jucat exemplar ca la pro play, atat pe aim cat si la teamplay. Pe CT era aproape imposibil sa ia un site, si daca il luau, faceam retake de tier 1. S-a castigat si acest meci, terminand cu 100 ADR si rating de peste 1.1, cu 2 coechipieri avand peste 1.3 rating. Pur si simplu s-a jucat exemplar, cine s-a uitat la meci a spus ca zici ca erau pe twitch la turnee PGL/IEM. A fost plin de public, se urla, se auzeau chanturi, se simtea ca intr-o arena de la un turneu mai micut stil CAC/PGL. Semifinala Cold Hands vs Ghostwalkers Despre Cold Hands am vorbit tot aici, speram sa fim contra lor in finala sa fie un rematch bun. Din pacate, Ghostwalkers pur si simplu sunt next level si au facut un comeback monstru de la 8-4 la 13-8. A facut dan7 niste clutchuri cu triple-spray transfer zici ca ma uitam la Major. Au avut meciul dupa al nostru, si am stat sa ma uit la intregul meci fiind si prietenul meu Kalex1o in Cold Hands, dar si fiind un meci extrem de entertaining de zici ca ma uitam la echipe din top 10, trageau ambele cu dintii de win. Am comentat o mare parte din meci cu baietii cu care ne-am batut noi in semifinala, ce il includeau si pe LucaZ, de care voi vorbi mai jos. Semifinala contra LucaZ de la Vitality LucaZ este starplayerul de la Vitality Academy si jucatorul substitute pentru Vitality la Major, voi posta mai jos poza: Na situatie. Te conectezi frumos in meci si te pui sa verifici profilele. Vezi un 2.3k faceit, un 2.5k faceit, dupaia 2 de 2.8k faceit si spui ca ai ditamai derby-ul (no pun intended). Dupaia vezi ca mai intra al 5-lea si te pui sa verifici profilul. Vezi 3.6k elo dupa reset, top 180 international (top 180 pe EU dar sa fim seriosi ca EU e superior orice alt continent la CS) si peak 4.8k elo PE CS2!!! Nu am procesat initial desi avea poza cu Vitality. Dupaia am realizat... Turneul asta e sa gasesti posibile talente sau e pentru puncte VRS pentru academie? :))) In fine, eram clar cu ditamai emotiile, mai rau ca la dan7, dar am incercat sa fim compusi. Am inceput in forta, dar intr-una cineva cumpara fortat un AK la Luca si el lua armura mare, deci era imposibil. A fost meciul 5-5, extrem de strans si rundele pierdute de noi au fost din prostie/greseli aiurea si graba. Pana la 10-5 pentru ei, au castigat constant doar clutchuri 1v1, 2v1 cu bomba explodand la limita dupa ce ii omoram sau fiind 10hp ultimul in viata (care nu era Luca niciodata). Am pierdut 13-5 ca am avut economia praf si asta este. Ne-au zis ca au avut bracket usor si ca doar contra noastra erau siguri ca o sa piarda. Au fost si putin prea increzuti, dar am si jucat super cica. Eu iau complimentul asta ca fiind ceva extraordinar. La o adica toate rundele au fost la mustata. S-au facut multe greseli, inclusiv de catre mine, atat datorita emotiilor cat si ca nu mai gandeam limpede jocul. Altfel ii bateam. Desigur, i-au batut si pe Ghostwalkers 13-10 si 13-11 si sunt calificati la marea finala de la Braila. Concluzie - Locul 3 Au spus organizatorii ca 3rd place decider nu-si are rostul. Am vorbit si decis ca oricum sa acceptam egalitate de locul 3 echipa mea si Cold Hands. Suntem tristi cu totii ca nu a avut loc mult doritul rematch, dar hei, poate la urmatorul turneu. Am primit o gramada de complimente de la toata lumea (Carbonara, dan7, ghostwalkers si incurajari/aprecieri indirecte de la echipa lui Luca). Overall, un rezultat acceptabil avand in vedere ce competitie a fost, pe cand la Satu Mare a fost turneul free (pe castigatorii de anul asta i-am rupt noi anul trecut la Timisoara fiind mult mai slab pregatiti ca anul asta). Multumesc pentru atentie! 1
Recommended Posts