Derby Posted June 2 Posted June 2 Salut! Colegul meu @420a facut un topic aici in care a prezentat deja primul upset pe ziua de astazi. Ce vreau sa spun este ca 99% din persoane au avut 2 din urmatoarele 4 echipe la 0-3: THUNDER dOWNUNDER, Sharks, FlyQuest si Gaimin Gladiators. Ei bine, bucuria e mare, asa cum 2025 a oferit probabil 1 Diamond Coin la 100k de jucatori si Cologne 2026 continua traditia. Deja Thunder (vedeti in topicul colegului meu) i-a dominat complet pe mibr. Pe langa asta, Sharks au pacalit win contra Heroic cu 13-10 iar FlyQuest a castigat 16-14 contra Sinners. Pe scurt, 3 din 4 optiuni de 0-3 deja s-au dus la gunoi din prima zi. Gaimin a fost pierduta pe harta si a terminat rapid meciul contra BetBoom desi acestia au un stand-in care avea vreo 3 ADR primele 5-6 runde din meci si care cumva a ajuns sa aibe 1.67 rating... I don't even know anymore, man. Sa nu mai spun ca multi ne-am speriat de acel stand-in si am schimbat BetBoom de la 3-0 la 3-1/3-2 si am pus ori B8 ori alte echipe la 3-0 (imi pare rau de cei ce au zis mibr 3-0 bcs doesn't exist). Deja au fost facute suficiente highlight reel-uri pe azi, cum ar fi 1v3 al lui Mercury de la TYLOO contra B8. Un inceput oribil pentru cei ce doresc Diamond Coin-ul, dar Stage 1 inca nu s-a incheiat, va urma sa vedem daca pacalim totusi 5 guess-uri sau nu (acest stage 1 e extrem de imprevizibil, sincer, datorita faptului ca majoritatea echipelor sunt varza). Multumesc pentru atentie! 1 1
420 Posted June 2 Posted June 2 Eu unul deja nu mai sunt socat de absolut nimic, cand am vazut ca B8 era aproape si trebuia teoretic sa piarda in fata celor de la THUNDER... am zis ca mai bine nu imi mai bat capul. Sa reusesti sa faci pick`em-urile corect la astfel de Stage-uri a ajuns sa fie aproape imposibil. Asa cum ai zis tu majoritatea echipelor ce erau puse la 0-3 au reusit sa faca o victorie deja si nu m-ar mira si ca cei de la Gaimin sa faca una. Cel mai dezamagit pot spune ca sunt momentan de MIBR si Heroic, echipe care promiteau mult mai mult inainte de inceperea stage-ului si acum regret ca mi-am imaginat macar ca vor trece mai departe. 2
Derby Posted June 3 Author Posted June 3 @420Revenind dupa ce a trecut prima zi cu totul, trebuie sa mai discut de o parte din meciuri neaparat. Deci, GamerLegion era sa piarda contra FlyQuest... Daca se intampla asta, zburam cu totii de la diamond coin din prima zi lejer. Acel 13-11 l-am vizionat cap coada cu emotii imense atat eu cat si Kalex1o. Zici ca ma uitam la FaZe Bull... dar in versiunea FlyQuest. Oamenii pe terro efectiv se bagau +w si cumva luau aproape toate rundele, iar GamerLegion dadea un choke legendar si nu misca nimic. Cumva, cumva, doamne ajuta, au reusit sa ia meciul si sa ne "crute"... Dar acum sunt contra BetBoom, deci deja devine stresant rau acest Major (cine a avut GL si BB la 3-0 RIP). MIBR 10-2 contra TYLOO, ca apoi sa devina 12-11 pentru TYLOO. Mi s-a facut rau cand am vizionat cum MIBR au uitat ca au mouse si tastatura si ca pot face decizii folosind puterea de gandire si gamesense-ul lor. Zici ca au uitat efectiv totul despre CS mid-game si dupa cumva au pacalit overtime-ul, Meciurile astea au fost stres maxim inca din prima zi. Highlight pe ziua de azi: Baiatul ala doc de la Sharks e absolut cracked, ambele meciuri a jucat splendid. Au mai fost multe faze nebune ieri (onetapul cu deagle din saritura al lui ultimate, ace-ul lui asap, performanta THUNDER dOWNUNDER). By the way, fun fact despre THUNDER, care au sters pe jos cu mibr: Dexter e full-time ambasador la intel si hp, iar TjP, domnul care pur si simplu a jucat 1v9 prima jumatate din meci si facea doar triple kill-uri, este full-time sofer pe camion. Efectiv mi-l imaginez sa fie ca baietii aia de pe tiktok de si-au configurat PC-ul de gaming pe camion si se joaca in parcari. Sunt curios cum se simt baietii cand afla cine le sparge capetele pe server :))) 1 1
Derby Posted June 4 Author Posted June 4 Update: GamerLegion au fost complet boti contra BetBoom si au stricat pick-ul si mai departe la majoritatea jucatorilor. Brusc nu mai stiau sa faca nimic, luau decizii stupide si nu trageau deloc. Inafara de un triple-kill al lui Snax cu 10 hp la ultima runda de la jumatatea lor Terro pe Ancient, nu au facut absolut nimic memorabil sau de impact. ESL a facut niste statistici oficiale, GamerLegion a fost ales 3-0 de catre 74% din useri, BetBoom de catre 44%, B8 de catre 32%. Pe scurt, minim 30% din ownerii de pass nu ii aveau si pe BetBoom si pe GamerLegion si le-au fost stricate pickurile. Pe scurt, pickem-urile sunt si mai adio ca inainte. 73% ii aveau pe thunder la 0-3 si 33% pe Sharks, respectiv 25% pe FlyQuest, deci uitati cum se duce diamond coinul pentru majoritatea jucatorilor de la mijlocul stage-ului 1... B8 au supravietuit pentru 3-0 cu niste meciuri exagerat de la limita cu M80 in care s-au intamplat doar nebunii din partea ambelor echipe, a fost extrem de entertaining. Recomand vizionarea meciului: Din pacate, Sinners a ajuns sa fie eliminati cu 0-3 dupa un comeback puternic al lui Tyloo pe prima harta. MoDo a tras cat a putut de tare de meci, dar ii trebuie o echipa mai buna. TYLOO oricum nu ii vad calificandu-se. Va urma sa vedem cum decurg meciurile de astazi. Eu mai am sanse exagerat de mici sa fac 5 pick-uri corecte, dar inca sunt teoretic "in joc".
Recommended Posts